Drets dels Consumidors a les Rebaixes: Garantint una Compra Justa

S'acosten les rebaixes d'hivern, i per això és important recordar que els nostres drets com a consumidors continuen vigents, fins i tot en èpoques de rebaixes.

Què cal saber?

Els consumidors tenim el dret bàsic de rebre informació clara i precisa sobre els productes rebaixats. Els preus anunciats han de ser respectats i els descomptes s'han d'aplicar correctament i transparentment.

La qualitat dels productes, no ha de ser diferent del que és habitual pel simple fet d'estar rebaixats. Reduir la qualitat només perquè està en oferta va en contra dels estàndards de qualitat esperats.

Un dels drets essencials és el suport de garanties. Durant les rebaixes, la garantia dels productes continua sent la mateixa, generalment de 3 anys. A més, en el cas de les compres realitzades en línia, hi sol haver un període de reflexió i devolució de 14 dies naturals des de la recepció de l'article.

Un altre aspecte que cal tenir en compte és, la publicitat enganyosa, està prohibida fins i tot durant les rebaixes. Augmentar els preus abans dels descomptes per fer-los més cridaners, va en contra de les normatives de comerç just.

Com a consumidors, tenim el dret de conèixer tots els termes i condicions de les promocions i descomptes oferts durant les rebaixes.

Recordar aquests drets és clau per a una compra segura i satisfactòria.

D'altra banda, des d'Aicec-Adicae recordem a les persones consumidores la importància de fer un consum conscient i responsable, reflexionant abans de comprar, optant per productes de qualitat per sobre de la quantitat, planificant les compres i buscant opcions sostenibles.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email