ADICAE porta a Europa els problemes i inquietuds de les persones consumidores financeres espanyoles
imagen

L'Associació vol reforçar el sistema de resolucions extrajudicials, com va fer en el cas espanyol amb el projecte de llei de l'Autoritat en Defensa del Client Financer

Barcelona, 23 de juny de 2022. El passat 19 de maig el Grup d'Usuaris de Serveis Financers (FSUG), creat per la Comissió Europea el 2020, va seleccionar al Víctor Cremades com a director del consell jurídic d'ADICAE i membre de la junta directiva, tal i com vam informar a la web d’AICEC-ADICAE. Una elecció per integrar a la Unió Europea les postures i les mesures de l'associació sobre els temes de consum.

Aquest dijous 23 de juny Cremades, com a representant d'ADICAE, realitzarà la seva primera intervenció a la Comissió Europea per defensar els drets de les persones consumidores, principalment des del punt de vista de la digitalització i els nous reptes del consum.

  ADICAE plantejarà davant el Grup d'Usuaris de Serveis Financers les principals preocupacions dels consumidors espanyols en l'àmbit financer, així com a la resolució extrajudicial de conflictes de consum i el retard de la transposició de directives com la d'accions col·lectives.

També abordarà la millora del sistema de resolució extrajudicial del conflicte en el sector financer, com l'associació va plantejar al seu document d'al·legacions per optimitzar la figura de l'Autoritat Administrativa Independent de Protecció al Client Financer.

D'altra banda, a la sessió d'avui de FSUG es presentarà als membres que en formen part, i s'escollirà al president i al vicepresident. Com a tema clau comptaran amb la revisió de la regulació europea sobre els serveis de pagaments electrònics.

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email