ADICAE, nou membre del Grup d'Usuaris de Serveis Financers de la Comissió Europea
imagen

La Comissió ha seleccionat a Víctor Cremades, director del consell jurídic d’ADICAE i membre de la seva junta directiva

El Grup d'Usuaris de Serveis Financers (FSUG en anglès), creat per la Comissió Europea en 2010 per a involucrar a les persones usuàries de serveis financers en l'elaboració de polítiques, ha seleccionat a Víctor Cremades, director del consell jurídic d’ADICAE i membre de la junta directiva, per a formar part del seu equip de treball.

L'experiència d’ADICAE en la representació i defensa dels consumidors financers s'ha traduït en aquesta important designació, en un àmbit en el qual Espanya ha liderat, desgraciadament, els conflictes financers amb els consumidors en les últimes dècades (participacions preferents, clàusules sòl, despeses hipotecàries, comissions bancàries…). L'associació ha acumulat un nombre destacat de resolucions del TJUE que venien a reposar drets dels usuaris que venien i són sistemàticament vulnerats.

La missió del FSUG és garantir l'aportació d'experts d'alta qualitat i representants dels usuaris i usuàries dels serveis financers a les iniciatives de la Comissió en matèries d'assumptes econòmics i monetaris, mercat interior i consum.

Les seves tasques inclouen assessorar la Comissió Europea en la preparació i aplicació d'iniciatives legislatives o polítiques que afectin els usuaris i usuàries dels serveis financers; identificar de manera proactiva les qüestions clau que afecten els usuaris i usuàries de serveis financers; i assessorar i mantenir el contacte amb els representants dels usuaris i usuàries de serveis financers i els organismes representatius a nivell nacional i de la Unió Europea.

El FSUG compta amb 20 membres que representen els interessos de les persones consumidores i inclouen acadèmics de prestigi acreditats en una visió pro-consumidor en l'àmbit dels serveis financers. Amb aquest nomenament, la veu d’ADICAE i de tots els consumidors serà present en aquest grup estratègic per a defensar els seus drets.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email