AICEC-ADICAE crida a la participació de les persones interessades en la situació real de l'endeutament i consumidors a Espanya.
imagen

L'associació convida a la seu de Barcelona (c/Creu dels Molers, 13) a tots els interessats per seguir el programa de la Jornada Nacional del Projecte Europeu sobre l’Endeutament.

 

Barcelona, 30 de maig de 2023. Aquest dijous 1 de juny a les 9:30h,  AICEC-ADICAE obre la seva seu per acollir la jornada Nacional del Projecte Europeu sobre l’Endeutament. 

 

Fa més de 20 anys, davant el creixement desorbitat dels préstecs hipotecaris d'habitatge, AICEC-ADICAE va començar a parlar del sobreendeutament dels consumidors com un greu perill. El problema es va incrementar quan els consumidors van començar a tenir deutes de tota mena no suportables, principalment de l'habitatge i la hipoteca. L'empobriment i el sobreendeutament han portat a moltes famílies a una situació límit.

 

Els darrers mesos es van realitzar una serie de sondeig sobre l’endeutament en les quals, en l'actual context d'inflació elevada de manera desproporcionada, i d’una progressiva pujada de tipus d'interès, un 46,8% dels enquestats reconeixen que el seu nivell d'endeutament se'ls porta ja més del 35% dels seus ingressos, i dels mateixos, el 39% ha arribat a aquesta situació en aquest últim any.

 

El 28,1% dels consultats reconeix directament que el seu nivell d'endeutament ja supera el 35% dels seus ingressos, i un altre 18,7% assegura a més, haver superat el nivell d'endeutament  del 35% dels seus ingressos aquest any degut a les pujades de tipus d'interès.

 

Així mateix, l'associació dona suport  a totes les persones que tenen problemes amb el pagament dels seus préstecs mitjançant el seu treball de la Plataforma Hipotecaria d’ADICAE, i els anima a participar a la jornada del Projecte Europeu sobre l’Endeutament

 

A més s'exposaran solucions a l'endeutament i es parlarà sobre la llei de la segona oportunitat 

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 685 919 242 o bé a través de l'email comunicaciocat@adicae.net



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email