Arxiu de notícies - FEBRER 2024

 
Si ets un dels afectats de ARTE Y NATURALEZA, has de saber que s'ha iniciat un nou pagament.

L’associació va ser notificada de la presentació per part de l'Administració Concursal d'Arte y Naturaleza de la Proposta de Pla de Pagament als creditors afectats per la liquidació.


Des d'Aicec-Adicae informem que si tens crèdits reconeguts, rebràs una notificació per correu postal on s’informarà sobre l'import a rebre.


1- En cas que l'import sigui superior a tres euros, enviaran les indicacions per al cobrament a través d'una transferència bancària, seguint les directrius establertes al document judicial.

2- Si l'import és inferior a tres euros, es realitzarà una consignació judicial de la quantitat corresponent, i el pagament es durà a terme pel Jutjat Mercantil núm. 6 de Madrid.

En cas que no hagis rebut la notificació postal a l'adreça registrada als arxius de l'entitat concursada, es pot accedir al formulari digital mitjançant el següent enllaç:

L'enllaç al formulari digital és: https://form.arteynaturaleza.com/ws/Solicitud_Formulario/

La resposta s'ha d'enviar exclusivament per correu postal o mitjançant el formulari digital corresponent. Informem que no acceptaran entregues en persona ni enviaments per correu electrònic.


 

 
Adicae ofereix sessions formatives gratuïtes sobre inversions sostenibles

Alguna vegada has pensat en l'impacte que tenen les inversions que es realitzen? Com afecten el medi ambient els actes que fem?


En un món en el qual la preocupació pel medi ambient és decisiu, ADICAE en col·laboració amb un projecte internacional amb Better Finance ensenyarà com obtenir rendibilitat dels estalvis a través d'inversions sostenibles i com invertir de manera segura i fiable en productes «verdes». Impartirem cinc seminaris dirigits per líders amb gran coneixement en inversions i sostenibilitat que respecta l'equilibri entre el benefici econòmic, les cures del medi ambient i el benestar social.


En cada seminari la matèria que es tractarà és la següent:


Seminari 1: Introducció a la Inversió - Visió general dels actius financers sostenibles


Seminari 2: Perspectiva climàtica de la inversió - Quina és la normativa que hauran de complir les inversions verdes?


Seminari 3: Perspectives del sector - Presentació de les eines de finançament sostenibles a nivell estatal


Seminari 4: Riscos financers relacionats amb el clima - Comprensió de la relació entre els riscos climàtics i els riscos financers


Seminari 5: Greenwashing o «blanqueig verd» - Com identificar quines inversions estan protegides del «blanqueig verd»


Crearem grups de treball que es podran intercomunicar en tot moment amb un xat de debat i intercanvi d'experiències durant tot el projecte. Per aquells participants que hagin participat en almenys 4 de les 5 sessions podran sol·licitar un certificat d'assistència.


Pots consultar més informació en: https://ahorro-inversion.adicae.net/adicae-colabora-con-better-finance-para-ensenar-como-realizar-inversiones-sostenibles/


NO HO DUBTIS I APUNTA'T!


Et pots inscriure en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1--rP6qKWniTKvkO9FdJd577aQqCvE2Vd242YZMYw4bs/edit


 

 
Arxiu de notícies


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email