AICEC-ADICAE celebra el seu 15è aniversari amb el compromís de seguir lluitant pels drets dels consumidors a Catalunya
imagen

L'Associació de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya celebra els 15 anys de lluita i defensa col·lectiva contra els abusos financers i bancaris. L'ocasió també va servir per inaugurar la nova seu de l'Associació al barri del Poble Sec.

L'any 1998 AICEC-ADICAE es va establir de forma definitiva a Barcelona i el 3 de desembre de 2013 ho va celebrar amb una acte institucional al matí presentat per Ramon Roca, director del diari l'Econòmic, amb la intervenció de diferents representants d'institucions de l'àmbit del consum a Catalunya. Ignasi Ortillés, Cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, va destacar el paper de l'Associació en la difusió de la consciència consumerista al territori català. El Regidor de Comerç, Consum i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi, va posar èmfasi en la necessitat de la ciutadania de rebre una educació que aporti coneixements en economia bàsica per fer front als abusos financers i econòmics.

Alfons Conesa, Director de l'Agència Catalana del Consum, va valorar positivament la importància d'AICEC-ADICAE i les associacions de consumidors en la seva tasca de marcar bones pautes de consum i va considerar que són els únics ens que han estat capaços de traslladar-ho a la ciutadania. Conesa també va remarcat la permisibilitat dels reguladors en els darrers catorze anys que ha deixat “barra lliure” a les entitats financeres i ha instat i animat a l'Associació a seguir amb la seva tasca de suport i conscienciació del consumidor a Catalunya.

Per acabar, Manuel Pardos, President d'ADICAE, ha fet un repàs als quinze anys i, referint-se a la situació econòmica i social actual, ha criticat l'actitud dels governs d'esperonar a la ciutadania a consumir per a sortir de la crisi en comptes de protegir-la i ha afegit que “el consumisme no és l'eina per a la recuperació sinó que ho ha de ser un consum responsable, crític i solidari amb tothom”. Pardos també ha manifestat la voluntat de l'Associació de seguir en el camí de crear un moviment consumerista a la societat que signifiqui un pas més per a reafirmar-se davant els abusos en el consum, més enllà dels moviments d'afectats.

Pots veure el vídeo dels 15 anys de l'Associació al següent enllaç:


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email