Els Jutjats de Barcelona han escoltat la protesta dels afectats per les clàusules sòl a les hipoteques
imagen

La convocatòria d'AICEC-ADICAE ha concentrat el 23 d'octubre una quarantena de persones que han mostrat un barret de jutge i boles de pres per demanar eficàcia i rapidesa a la justícia i representar la situació en la que es troben lligades 800.000 famílies catalanes. La protesta s'ha realitzat paral·lelament a 30 ciutats de tot l'estat Espanyol on els afectats són 4 milions.

Aquesta concentració convocada per la Coordinadora Nacional d'Afectats per les Clàusules Sòl de l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (ADICAE) s'ha realitzat dos mesos després del nomenament de la nova jutgessa a la macrodemanda col·lectiva interposada per l'Associació al jutjat mercantil número 11 de Madrid. Aquesta era una de les demandes de les concentracions del passat mes de juliol i avui els manifestants han volgut insistir en el camí de la nul·litat d'aquestes clàusules, exigir el rescabalament de les quantitats pagades de més pels afectats així com reclamar agilitat a la justícia en els procediments judicials oberts.

A més d'aquesta macrodemanda, interposada contra 101 entitats financeres i que agrupa a 12.000 usuaris, ADICAE suma 23 demandes judicials agrupades més. Els afectats estan pagant entre 1.000 i 4.000 euros de més a l'any per l'aplicació d'aquestes clàusules que seguiran existint mentre els processos judicials continuin paral·litzats.

Per continuar lluitant col·lectivament contra els abusos financers i bancaris ADICAE ha engegat una campanya d'enviaments massius de cartes i correus electrònics al CGPJ amb aquestes mateixes peticions que s'està duent a terme al llarg d'aquesta setmana i fins el proper 27 d'octubre.


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email