Més d'un centenar de persones han rebut a Serra i Todó davant els jutjats de Barcelona
imagen

La convocatòria d'AICEC-ADICAE s'ha realitzat el 21 d'octubre sota el lema “Veredicte: culpables!” i amb un xoriç gegant per simbolitzar l'actuació dels dos imputats. Al possible delicte d'administració deslleial, cal sumar els de presumpta estafa i apropiació indeguda contemplats en la querella admesa a tràmit d'ADICAE per la fraudulenta i premeditada venda de productes tòxics i la imposició de clàusules abusives.

Aquest matí més d'un centenar de persones s'ha manifestat davant dels Jutjats de Barcelona per rebre Narcís Serra i Adolf Todó. L'expresident i l'exdirector general de Catalunya Caixa han estat citats com a imputats, juntament amb altres 52 membres del consell d'administració de l'entitat, per haver aprovat suposadament sobresous a alts càrrecs malgrat la crítica situació econòmica per la qual passava l'entitat bancària.

Serra i Todó són els responsables de la mala gestió de Catalunya Caixa amb la comercialització de productes financers tòxics, clàusules abusives a les hipoteques, especulació immobiliària i enriquiment a través de sous i pensions milionàries, aspectes recollits en la querella penal presentada per ADICAE i admesa a tràmit el passat 16 d'octubre per l'Audiència Nacional. Els responsables d'una entitat financera rescatada amb més de 12.000 milions d'euros que, a més, ha incautat els estalvis de milers de ciutadans i segueix desnonant famílies senceres no poden quedar impunes. És per això que l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) reclama que es faci justícia i que aquesta sigui ràpida i eficaç.

La protesta també ha servit per exemplificar la 'causa general' oberta per l'Associació contra la irresponsable fallida de les caixes d'estalvis, tenint en compte que la liquidació del patrimoni de les caixes, que constituïen el 50% del sector financer espanyol, i l'abandonament de l'obra social són en si mateixos motius ja de pes per emprendre tot tipus d'accions judicials, polítiques i socials al respecte. No es tracta només de responsabilitzar a alguns gestors pel seu particular enriquiment irregular, sinó també per les terribles i dramàtiques conseqüències econòmiques i socials que això ha generat tant als consumidors com a la pròpia societat.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email