Davant les cancel·lacions de vols d'Iberia a causa de la vaga del personal, coneix els teus drets com a passatger!

Els drets dels passatgers són fonamentals, asseguren protecció en situacions com: cancel·lacions, retards, denegacions d'embarcament i pèrdua d'equipatge.

Per aquest motiu, si has vist vulnerat els teus drets, has de saber que tens dret a:

Informació clara: Les companyies aèries han d'informar sobre polítiques de compensació, assistència i opcions disponibles en casos d'imprevistos.

Dret d'Atenció: Durant l'espera per un vol alternatiu, l'aerolínia ha de proporcionar menjar, beguda, accés a comunicació (trucades, correu electrònic) i allotjament si cal.

Dret a assistència: Els passatgers tenen dret a menjar, beguda, comunicació (trucades, correus) i, si cal, allotjament i transport, en cas de retards o cancel·lacions.

Elecció entre reemborsament o transport alternatiu: Davant cancel·lacions, els viatgers poden triar entre reemborsament total del bitllet o transport alternatiu comparable a la destinació final el més ràpid possible.

Compensació econòmica: Els passatgers tenen dret a compensació econòmica que varia de 250€ a 600€, segons la distància del vol. Tot i això, aquesta compensació no s'aplica si l'aerolínia informa amb certa antelació i ofereix transport alternatiu que minimitza el retard.

Protecció contra overbooking: Si us neguen l'embarcament per overbooking, teniu dret a compensació o transport alternatiu.

Excepció a la Circumstància Extraordinària: Les vagues del personal sindicat no es consideren circumstàncies extraordinàries que eximeixin l'aerolínia de pagar indemnitzacions per cancel·lacions.

Procés de reclamació: si suggereix iniciar el procés de reclamació amb l'aerolínia i, si no és satisfactori, es pot presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Seguretat Aèria (AESA)Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email