Europa planteja noves mesures per enfortir els drets dels qui viatgin en qualsevol mena de transport.

Es proposen una sèrie de millores interessants en diferents aspectes del transport, especialment en l'experiència de viatge i la protecció del consumidor.

Viatges gratuïts per a acompanyants de viatgers aeris amb discapacitat: Aquesta mesura garantiria l'accessibilitat i la comoditat de les persones amb discapacitat. D'aquesta manera es proporcionaria un servei més inclusiu a aeroports i aerolínies.

Informació més clara sobre qui ha de reemborsar als bitllets d'avió comprats a intermediaris: S'ha de poder facilitar informació detallada sobre la política de reemborsament, qui és responsable de fer-ho en diferents circumstàncies i quins passos han de seguir els viatgers en cas de cancel·lació o canvi.

Millor informació i protecció als viatges multimodals: la informació s'hauria d'unificar perquè reuneixi tots els detalls sobre la combinació de diferents mitjans de transport, oferint més claredat.

Limitació dels pagaments anticipats dels viatges combinats: Aquesta mesura busca protegir els pagaments dels consumidors.

Reemborsaments automàtics si no s'utilitzen abans del període de validesa: Simplificar i agilitzar el procés de reemborsament per als usuaris.

Protecció davant de la insolvència de la companyia aèria: En cas de fallida de l'aerolínia, aquesta mesura podria protegir els passatgers.

14 dies per rebre el reemborsament: Es tractaria d'establir un límit temporal clar per als reemborsaments.

Espai comú europeu de dades sobre mobilitat: dades rellevants actualitzades sobre mobilitat a Europa.

Totes aquestes propostes poden ajudar a millorar l'experiència de viatge i la protecció del consumidor.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email