AICEC-ADICAE porta a Les Corts una nova sessió d'Educació Financera per a gent gran
imagen

La seu del Districte de Les Corts acollirà el 24 d'octubre una sessió d'educació financera per a gent gran i el seu entorn proper per donar a conèixer quins són els seus drets com a persones consumidores, enfocada en temes financers i productes bancaris.

 

'Educació financera per no deixar ningú enrere', aquest és el títol de la iniciativa organitzada juntament amb l'OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor), i que tractarà alguns dels temes que més afecten la gent d'edat avançada actualment:

- Relacions de consum i drets de les persones consumidores: els productes bancaris i els serveis d'atenció de les entitats financeres i bancàries.

- Productes bancaris i serveis financers: com els comptes bàsics, les targetes i les comissions, els préstecs personals, les hipoteques i els avals, el sobreendeutament, les hipoteques inverses, els vitalicis, i les assegurances de salut i vida.

- Banca en línia

- Recomanacions preventives: com les visites a domicili, els missatges al mòbil i les estafes.

- On poden adreçar-se per fer consultes i reclamar

 

La reducció d'oficines de les entitats bancàries i de l'atenció presencial s'ha reduït considerablement en els últims anys, per això des d'AICEC-ADICAE també volem portar als consumidors l'oportunitat de conèixer els seus drets, d'estar informats i ben aconsellats sobre la contractació de productes financers, i sobretot, una part de la sessió anirà destinada a la banca online i als consells de prevenció sobre ciberatacs que es poden trobar als seus dispositius i el perill que tenen.

 

La sessió del dilluns 24 d'octubre es realitzarà a les 18 h a la seu del Districte de Les Corts ( Plaça Comas, 18. 08028 – Barcelona). Per més informació, us podeu adreçar a comunicaciocat@adicae.net.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

28-12-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 4, las redes sociales más utilizadas por los usuarios y aprender a interactuar con ellas. Ponente Marta

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Black Friday Carpa
35è Aniversari d'ADICAE
Programa del 35è Aniversari d'ADICAE
El 28 de novembre ADICAE celebra el 35è aniversari de la seva constitució.
Xerrada sobre els drets energètics
ADICAE REIVINDICA UNA REMUNERACIÓ JUSTA I UNA BATERIA DE PROPOSTES PER MILLORAR LA CULTURA DE L'ESTALVI DELS CONSUMIDORS

Actualment hi ha 283 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email