ADICAE porta a Europa els problemes i inquietuds de les persones consumidores financeres espanyoles
imagen

L'Associació vol reforçar el sistema de resolucions extrajudicials, com va fer en el cas espanyol amb el projecte de llei de l'Autoritat en Defensa del Client Financer

Barcelona, 23 de juny de 2022. El passat 19 de maig el Grup d'Usuaris de Serveis Financers (FSUG), creat per la Comissió Europea el 2020, va seleccionar al Víctor Cremades com a director del consell jurídic d'ADICAE i membre de la junta directiva, tal i com vam informar a la web d’AICEC-ADICAE. Una elecció per integrar a la Unió Europea les postures i les mesures de l'associació sobre els temes de consum.

Aquest dijous 23 de juny Cremades, com a representant d'ADICAE, realitzarà la seva primera intervenció a la Comissió Europea per defensar els drets de les persones consumidores, principalment des del punt de vista de la digitalització i els nous reptes del consum.

  ADICAE plantejarà davant el Grup d'Usuaris de Serveis Financers les principals preocupacions dels consumidors espanyols en l'àmbit financer, així com a la resolució extrajudicial de conflictes de consum i el retard de la transposició de directives com la d'accions col·lectives.

També abordarà la millora del sistema de resolució extrajudicial del conflicte en el sector financer, com l'associació va plantejar al seu document d'al·legacions per optimitzar la figura de l'Autoritat Administrativa Independent de Protecció al Client Financer.

D'altra banda, a la sessió d'avui de FSUG es presentarà als membres que en formen part, i s'escollirà al president i al vicepresident. Com a tema clau comptaran amb la revisió de la regulació europea sobre els serveis de pagaments electrònics.

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

05-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

05-07-2022 BARCELONA CONCENTRACIONES DE PROTESTA

07-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Online a través de la plataforma de zoom.

12-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 1 Conocimiento del dispositivo: Teléfono inteligente o Teléfono Móvil. En este taller aprenderás a configurar tu Smartphone, sus funciones básicas y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

19-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 2: APP's (aplicaciones) y PlayStore (tienda de aplicaciones) - Información y Alfabetización Digital. En estos talleres aprenderás a buscar APPs, seleccionar las que más te convengan, buscar información en Internet y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

26-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 3 Participación online. En este taller aprenderás a utilizar los programas de videoconferencia más utilizados y los pondremos en práctica al finalizar la sesión. Presencial:

02-08-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 5 Redes Sociales - Identidad Digital En este taller te presentaremos las principales redes sociales, sus funcionalidades realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

en imatges

Últimes fotos de la galeria

AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019

Actualment hi ha 250 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email