Clàusules sòl: ADICAE considera que el Suprem no elevarà qüestió prejudicial a Europa
imagen

El Tribunal Suprem ha establert un termini de deu dies perquè les parts es pronunciïn sobre la conveniència de plantejar qüestió prejudicial al TJUE

ADICAE creu que el TS opera “per precaució”, i incideix en què la qüestió de les clàusules sòl “ja està guanyada, vagi o no a Europa”

Barcelona, 1 de juny de 2022. El Tribunal Suprem ha tornat a posposar la votació i fallada sobre la “macrodemanda” d’ADICAE per les clàusules sòl. La Sala Primera civil ja va retardar la decisió dimecres passat, elevant-la al Ple del Suprem, i aquest migdia la institució ha decidit donar un termini de deu dies perquè les parts es pronunciïn sobre la conveniència de plantejar qüestió prejudicial al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).

ADICAE confia que el Tribunal Suprem no elevi cap qüestió de prejudicialitat al TJUE: “No hi ha cap qüestió que hagi de resoldre que el TJUE no hagi resolt ja”. Igual que el mateix Suprem amb la seva doctrina de falta de transparència l'any 2013. Segons Víctor Cremades, coordinador del consell jurídic d’ADICAE, “el Tribunal Suprem opera per precaució”. A més, ha puntualitzat, considera que s'ha arribat a aquesta situació a causa de “la pressió del lobby bancari”.

Manuel Pardos, president d’ADICAE, incideix en què la qüestió de les clàusules sòl “ja està guanyada, vagi o no a Europa”. “No és discutible que sigui una clàusula abusiva, que és nul·la i que s'ha de pagar tot el que li correspon als afectats des del primer moment en què se'ls va començar a cobrar”.

“Esperem que el Suprem, en favor de la dignitat de la justícia i després de 12 anys, no faci durar més aquest autèntic frau a quatre milions d'espanyols”, ha afegit Pardos.

Més informació al següent enllaç

https://cutt.ly/LJkYPRyDes d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

05-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

05-07-2022 BARCELONA CONCENTRACIONES DE PROTESTA

07-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Online a través de la plataforma de zoom.

12-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 1 Conocimiento del dispositivo: Teléfono inteligente o Teléfono Móvil. En este taller aprenderás a configurar tu Smartphone, sus funciones básicas y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

19-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 2: APP's (aplicaciones) y PlayStore (tienda de aplicaciones) - Información y Alfabetización Digital. En estos talleres aprenderás a buscar APPs, seleccionar las que más te convengan, buscar información en Internet y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

26-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 3 Participación online. En este taller aprenderás a utilizar los programas de videoconferencia más utilizados y los pondremos en práctica al finalizar la sesión. Presencial:

02-08-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 5 Redes Sociales - Identidad Digital En este taller te presentaremos las principales redes sociales, sus funcionalidades realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

en imatges

Últimes fotos de la galeria

AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019

Actualment hi ha 250 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email