Clàusules sòl: ADICAE considera que el Suprem no elevarà qüestió prejudicial a Europa
imagen

El Tribunal Suprem ha establert un termini de deu dies perquè les parts es pronunciïn sobre la conveniència de plantejar qüestió prejudicial al TJUE

ADICAE creu que el TS opera “per precaució”, i incideix en què la qüestió de les clàusules sòl “ja està guanyada, vagi o no a Europa”

Barcelona, 1 de juny de 2022. El Tribunal Suprem ha tornat a posposar la votació i fallada sobre la “macrodemanda” d’ADICAE per les clàusules sòl. La Sala Primera civil ja va retardar la decisió dimecres passat, elevant-la al Ple del Suprem, i aquest migdia la institució ha decidit donar un termini de deu dies perquè les parts es pronunciïn sobre la conveniència de plantejar qüestió prejudicial al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).

ADICAE confia que el Tribunal Suprem no elevi cap qüestió de prejudicialitat al TJUE: “No hi ha cap qüestió que hagi de resoldre que el TJUE no hagi resolt ja”. Igual que el mateix Suprem amb la seva doctrina de falta de transparència l'any 2013. Segons Víctor Cremades, coordinador del consell jurídic d’ADICAE, “el Tribunal Suprem opera per precaució”. A més, ha puntualitzat, considera que s'ha arribat a aquesta situació a causa de “la pressió del lobby bancari”.

Manuel Pardos, president d’ADICAE, incideix en què la qüestió de les clàusules sòl “ja està guanyada, vagi o no a Europa”. “No és discutible que sigui una clàusula abusiva, que és nul·la i que s'ha de pagar tot el que li correspon als afectats des del primer moment en què se'ls va començar a cobrar”.

“Esperem que el Suprem, en favor de la dignitat de la justícia i després de 12 anys, no faci durar més aquest autèntic frau a quatre milions d'espanyols”, ha afegit Pardos.

Més informació al següent enllaç

https://cutt.ly/LJkYPRyDes d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email