ADICAE considera urgent que CaixaBank reconsideri l'enfocament que aplica a les reclamacions dels seus clients

ADICAE demana a CaixaBank "solucions justes" per a les persones consumidores afectades per les clàusules sol, i demana una gran campanya d'alfabetització digital.


ADICAE demana a CaixaBank que canviï la seva resposta als conflictes amb les persoens consumidores. Ho ha fet en la junta general d'accionistes de l'entitat, que ha tingut lloc aquest matí, on també ha criticat la política de trasllat de costos als usuaris i l'enfocament que ha donat l'entitat financera a la transformació digital. Així mateix, l'associació ha reclamat canvis urgents en inclusió financera i un compromís efectiu amb la sostenibilitat més enllà del greenwashing.


En matèria de conflictes, ADICAE ha demanat a CaixaBank "solucions justes" per a les persones consumidores afectades per les clàusules sol. Referent a això, l'associació ha sol·licitat que retiri el seu recurs, ja que "tret que pretengui allargar encara més la resolució, la sentència serà a favor dels afectats, com en les sentències anteriors".


ADICAE considera necessari canviar el “anquilosat” i “caduc” model de relació amb la clientela i els consumidors de CaixaBank, als quals es tracta com a “enemic”, quan reclamen simplement els seus legítims drets. Sense aquest canvi, no podran liderar la transformació bancària en marxa, asseguren.


Fernando Herrero, membre de la junta directiva de ADICAE, demana un reenfocament en aquest àmbit: “No és raonable mantenir una posició de bloqueig amb premeditat retard en la resolució d'abusos, que fins i tot han estat declarats per la justícia com a abusos”.


ADICAE també proposa una gran campanya de digitalització per a clients i consumidors. "CaixaBank té més de quatre milions de clients majors, però no se'ls ajuda a manejar els recursos tecnològics i estan abandonats a la seva sort". "Han assegurat que el client és el centre; a veure si és veritat", afegeixen.


L'associació planteja a CaixaBank que reforci el seu compromís pràctic i efectiu amb la sostenibilitat, abandonant pràctiques de "rentada verda" o greenwashing. També, que incorpori, a més dels aspectes mediambientals, altres socials com la interlocució amb agents clau, com són els consumidors, conclou ADICAE.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-03-2023 BARCELONA Reunión Consejo General
Reunió socis Barcelona per la preparació de l'Assemblea General d'AICEC-ADICAE Online: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpcuCtrD8vE9M79UKeQZ_K-mfnLolp6QXO

23-03-2023 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Iniciació a les TIC

24-03-2023 BARCELONA Reuniones de afectados otros casos o Temas
Resolem tots els dubtes sobre les últimes sentències del Banc d'Espanya Online: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAuc-2tpzwtHdVjF43BFWBtJdx00ozThzUl

25-03-2023 BARCELONA Asamblea General AUTONÓMICA / PROVINCIAL
Reunim als socis i sòcies de Catalunya a la propera Assemblea General.  Online: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItceurrD0uG9a0mp98MKc8w8HG1Wx40uok Presencial amb inscripció prèvia: https://docs.google.com/forms/d/1s4NhGUYA1DxkbD426rym5tG5pu5uRI6ritP_J9yNDWM/edit

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Programa 15M
Programa d'activitats mes de desembre 2022
Programa Jornada Greenwashing
Tríptic consum per a gent gran
Tríptic estalvi i inversió
Tríptic Ciberestafes en mitjans de pagament

Actualment hi ha 262 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email