ADICAE mobilitza les persones consumidores aquest 15 de març amb tota la informació sobre els seus drets i el seu paper com a col·lectiu
imagen

 Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores 2022

Els reptes de la inclusió financera, la reivindicació d'unes finances justes i uns serveis bancaris accessibles, la necessitat d'una justícia col·lectiva eficaç i els problemes lligats als preus de l'energia es configuren com els aspectes clau del Dia de la Persona Consumidora en 2022

L'Associació adverteix que les conseqüències de la crisi a Ucraïna, amb la població de la qual ADICAE expressa la seva solidaritat, no poden comportar una pèrdua de drets per a les persones consumidores

Aquest 15 de març, a través de carpes informatives des de les 10.00 h en diferents ciutats de tota Espanya, l'Associació atendrà les inquietuds i preocupacions de les persones consumidores. A Barcelona, ens podràs trobar a Plaça Catalunya, 17 (a la cantonada del Banc d'Espanya) a partir de les 10:30h del matí

Barcelona, 14 de març de 2022. En el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores AICEC-ADICAE crida a organitzar-se enfront d'un panorama d'abusos sense resoldre, un context de nous greus problemes i unes polítiques de consum anquilosades, i planteja una intensa agenda d'activitats (veure agenda i reivindicacions) per abordar les qüestions de major interès per a les persones consumidores i aquelles transformacions i realitats que els afecten de manera més determinant.

Aquest 15 de març arriba enguany en un context infaust per a les persones consumidores: les potencials oportunitats de la transformació digital de les finances i la banca es converteixen en riscos d'exclusió i limitació de drets, els preus de l'energia continuen la seva evolució descontrolada, els efectes de la crisi a Ucraïna amenacen les persones consumidores, i al temps els abusos massius soferts en els últims anys segueixen sense resposta col·lectiva eficaç.

Per tot això, sortir al carrer aquest 15 de març, Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, és més necessari que mai, i ADICAE serà present en 16 ciutats d'Espanya amb carpes i taules informatives per abordar les qüestions de major interès i ajudar a resoldre els problemes relacionats amb assumptes rellevants, com les despeses hipotecàries, l'exclusió financera i altres matèries relacionades amb el consum.

ADICAE aposta per unes finances justes i sense abusos, uns serveis bancaris accessibles per a tothom i una justícia eficaç com a eixos del Dia Mundial de les Persones Consumidores 2022.

El dret a uns serveis financers justos i transparents, el dret a una justícia col·lectiva eficaç i el dret a un subministrament energètic a preu just per a tothom són algunes de les principals reivindicacions d’ADICAE, que ha organitzat durant tot el mes un cicle de sessions i conferencies-debat, assemblees sobre els grans abusos pendents de solució i altres actuacions per tot l’Estat.

A més de les mobilitzacions amb motiu del 15M, l'Associació celebrarà el 17 de març la seva jornada principal, sota el títol "Els consumidors davant els reptes de la banca, l'energia i els preus". En ella s'abordaran l'estat actual dels productes i serveis bancaris, l'energia, l'increment descontrolat dels preus i les conseqüències de la guerra a Ucraïna.

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President de ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email