Ens unim per millorar els nostres drets i canviar el model de consum
imagen

Barcelona, 11 de març de 2022. En el marc del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores que es commemora cada 15 de març, ADICAE planteja una intensa agenda d'activitats per abordar les qüestions de major interès per a les persones consumidores i aquelles transformacions i realitats que les afecten de manera més determinant.

L'associació reivindica aquest dia juntament amb socis, col·laboradors i equips de l'associació que estaran en carpes i taules informatives als carrers de múltiples ciutats per acostar-se a les inquietuds i preocupacions de les persones consumidores, resoldre els seus dubtes i orientar la superació dels conflictes que estiguin afrontant, i transmetre la necessitat de reunir les reivindicacions de les persones consumidores.

A Barcelona, ens podràs trobar a Plaça Catalunya, 17 (a la cantonada del Banc d'Espanya) a partir de les 10:30h del matí.

Durant tot el mes de març ADICAE organitza un cicle de debats en els quals s'abordaran els aspectes més importants per a les persones consumidores, obrint un espai de discussió i proposta que cooperi a organitzar aquesta gran força col·lectiva que constitueixen les persones consumidores.

Des d'aquest prisma, i sota els pilars que aquest 15 de març ADICAE ha considerat com a fonamentals per a les reivindicacions de les persones consumidores (Per una banca justa per a tothom; Per uns serveis bancaris accessibles per a tothom; i Per una justícia eficaç) et convidem a participar en aquestes activitats, a demanar més informació sobre aquelles que et resultin de major interès, i en definitiva, a sumar-te al canvi necessari de l'actual model de consum i a l'imprescindible avanç dels nostres drets com a persones consumidores.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email