AICEC-ADICAE crida a la participació de les persones consumidores en el 8M
imagen

 

“És el moment de concretar un pla de lluita pels drets de la dona consumidora”, ha manifestat el President d’AICEC-ADICAE, Manuel Pardos

L'Associació organitza l'assistència de les seves sòcies i socis a les convocatòries programades aquest dimarts en tota Espanya. Les sòcies i socis de Catalunya han estat convocades a la manifestació de la ciutat de Barcelona

ADICAE dona suport a les diferents mobilitzacions previstes avui 8 de març en tota Espanya i reclama un canvi en el model de consum que tingui com a eix central la figura de la dona

 

Barcelona, 8 de març de 2022. Aquest dimarts, i com en els anys precedents, AICEC-ADICAE se suma al moviment col·lectiu del 8M destacant la figura de la dona dins del consum i realitza una crida perquè totes les persones consumidores surtin al carrer i reivindiquin els drets de la dona també com a consumidores.

Per això ADICAE ha convocat a les seves sòcies i socis en diferents punts de trobada per a sumar-se a les diferents mobilitzacions convocades per avui, i així expressar el seu suport a les reivindicacions d'avanç en els drets i posició de la dona i destacar la importància de les desigualtats de gènere vigents en l'àmbit del consum.

AICEC-ADICAE ha convocat a socis i sòcies a la seu de Barcelona de Creu dels Molers, 13 a les 17:30h per sortir a la manifestació, on el punt de trobada serà a les 18h a la cantonada del carrer Vilamarí amb Gran Via.

AICEC-ADICAE reclama acabar amb la desigualtat de gènere en el consum garantint la igualtat en la presa de decisions, en l'administració, en la compra i en el consum de béns. A més, l'Associació reitera aquest 8M la seva aposta per un canvi en el sistema financer per generar una transformació en els serveis financers sense desigualtats de gènere i trencant l'anomenat “sostre de vidre” de la banca.

Durant tot el mes de març, l’associació està realitzant diferents activitats lligades a les reivindicacions del 8M, entre les quals es troba el cicle de “diàlegs sobre desigualtat i consum”, en el qual es tracten temàtiques com el paper de la dona en el consum o la sensibilització sobre la igualtat dins de la banca i els sistemes financers.

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951, en el 914680632, o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President de ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email