Activitats Dia Internacional de la Dona
imagen

 

Dimecres, 2 de març

 

  • Xerrada-Debat «Dones i educació financera: les claus per a l’empoderament econòmic», 18:00h

 

Existeix una educació financera desigual entre dones i homes? Quines són les causes i quines les consequències per a l'empoderament econòmic de les dones?

 

La María Jesús García Fábregas, vicepresidenta d'AICEC-ADICAE i Llicenciada en Dret, ens parlarà de la necessitat d'una educació financera amb enfocament de gènere per promoure l'empoderament econòmic de les dones.

 

Presencial: seu d’AICEC-ADICAE a Barcelona (C/ Creu dels Molers, 13) amb confirmació prèvia a aicec@adicae.net

Per videoconferència aquí

 

 

Dijous, 3 de març

 

  • Trobada-Debat: Les consumidores davant el 8M: els reptes de la igualtat en el consum, 18:00h

 

Mobilitza’t per la igualtat en el consum! Prenem totes les mesures de seguretat perquè puguis estar a la seu i participis al debat, t’hi esperem!

 

Aquesta trobada tractarà la importància del moviment col·lectiu per a crear xarxes per la igualtat i promoure la incorporació de la perspectiva de gènere en els serveis financers i en els grans temes del consum. S'analitzarà la realitat del sistema financer des de la perspectiva de gènere i parlarem d’ecofeminisme entre altres temes molt interessants que ens afecten.

 

Consulta el programa aquí

 

Presencial: seu d’AICEC-ADICAE a Barcelona (C/ Creu dels Molers, 13) amb confirmació prèvia a aicec@adicae.net

Per videoconferència aquí

 

Dimarts, 8 de març

 

  • 12h – Aperitiu de sorotitat a la nostra seu

 

Volem conmemmorar el Dia Internacional de la Dona preparant un aperitiu a partir de les 12h. Un espai per reivindicar drets, compartir idees i reflexionar sobre el paper de les associacions de persones consumidores en el feminisme actual.

 

Apropeu-vos a la seu i participeu!

 

Confirmació prèvia a aicec@adicae.net

 

 

  • 18h - Participació a la manifestació del 8M a Barcelona

 

Ens mobilitzem totes juntes per anar a la manifestació del 8M. Si no pots venir a la seu abans, t’esperem a la cantonada de Vilamarit amb Gran Via. Som-hi!Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

05-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

05-07-2022 BARCELONA CONCENTRACIONES DE PROTESTA

07-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Online a través de la plataforma de zoom.

12-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 1 Conocimiento del dispositivo: Teléfono inteligente o Teléfono Móvil. En este taller aprenderás a configurar tu Smartphone, sus funciones básicas y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

19-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 2: APP's (aplicaciones) y PlayStore (tienda de aplicaciones) - Información y Alfabetización Digital. En estos talleres aprenderás a buscar APPs, seleccionar las que más te convengan, buscar información en Internet y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

26-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 3 Participación online. En este taller aprenderás a utilizar los programas de videoconferencia más utilizados y los pondremos en práctica al finalizar la sesión. Presencial:

02-08-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 5 Redes Sociales - Identidad Digital En este taller te presentaremos las principales redes sociales, sus funcionalidades realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

en imatges

Últimes fotos de la galeria

AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019

Actualment hi ha 250 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email