Activitats Dia Internacional de la Dona
imagen

 

Dimecres, 2 de març

 

  • Xerrada-Debat «Dones i educació financera: les claus per a l’empoderament econòmic», 18:00h

 

Existeix una educació financera desigual entre dones i homes? Quines són les causes i quines les consequències per a l'empoderament econòmic de les dones?

 

La María Jesús García Fábregas, vicepresidenta d'AICEC-ADICAE i Llicenciada en Dret, ens parlarà de la necessitat d'una educació financera amb enfocament de gènere per promoure l'empoderament econòmic de les dones.

 

Presencial: seu d’AICEC-ADICAE a Barcelona (C/ Creu dels Molers, 13) amb confirmació prèvia a aicec@adicae.net

Per videoconferència aquí

 

 

Dijous, 3 de març

 

  • Trobada-Debat: Les consumidores davant el 8M: els reptes de la igualtat en el consum, 18:00h

 

Mobilitza’t per la igualtat en el consum! Prenem totes les mesures de seguretat perquè puguis estar a la seu i participis al debat, t’hi esperem!

 

Aquesta trobada tractarà la importància del moviment col·lectiu per a crear xarxes per la igualtat i promoure la incorporació de la perspectiva de gènere en els serveis financers i en els grans temes del consum. S'analitzarà la realitat del sistema financer des de la perspectiva de gènere i parlarem d’ecofeminisme entre altres temes molt interessants que ens afecten.

 

Consulta el programa aquí

 

Presencial: seu d’AICEC-ADICAE a Barcelona (C/ Creu dels Molers, 13) amb confirmació prèvia a aicec@adicae.net

Per videoconferència aquí

 

Dimarts, 8 de març

 

  • 12h – Aperitiu de sorotitat a la nostra seu

 

Volem conmemmorar el Dia Internacional de la Dona preparant un aperitiu a partir de les 12h. Un espai per reivindicar drets, compartir idees i reflexionar sobre el paper de les associacions de persones consumidores en el feminisme actual.

 

Apropeu-vos a la seu i participeu!

 

Confirmació prèvia a aicec@adicae.net

 

 

  • 18h - Participació a la manifestació del 8M a Barcelona

 

Ens mobilitzem totes juntes per anar a la manifestació del 8M. Si no pots venir a la seu abans, t’esperem a la cantonada de Vilamarit amb Gran Via. Som-hi!Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

12-12-2022 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Jornada sobre transparencia en los contratos de crédito hipotecario "La reforma del crédito inmobiliario: Hacia un mercado europeo sostenible, inclusivo y digital". Ponentes: Alicia Agüero Ortiz (UAM) Xavier Iniesta Torres (Assessoria Jurídica) Julià Guimerà i Gargallo (ACC) Javier Jiménez Chacón (Advocat ADICAE) Raquel Iglesias Pajares (Colegi Notarial de Catalunya) Vanessa Jiménez Serranía (UOC)

13-12-2022 BARCELONA Grupo Igualdad y Consumo
Debat del desenvolupament del paper de la dona en la economia financera. Presencial o online: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZElfu2rpjgqG9W_5iNYfPeg-xV3ow9HqHdk

13-12-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Mòdul 4: Identitat digital. En aquest taller et presentarem les principals xarxes socials, les seves funcionalitats farem un exercici pràctic per posar en pràctica els coneixements

14-12-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Taller de Banca Online cerrado para los alumnos del Casal Concordia del barrio de Poble Sec. Se hará un taller para que conozcan la asociación, lo que hacemos y impartir un taller sobre el acceso a la banca digital y los riesgos a sufrir una ciberestafa.

14-12-2022 BARCELONA Grupo Temático Alimentación - Economía Circular
En esta sesión se hablará de la subida de los precios de los productos de alimentación por la inflación. ¿Cómo está afectando a las familias y qué futuro se prevé? Presencial o online: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYtcO6tqjwqHdGymWH2MvGFR83YbZ73pXX_

15-12-2022 BARCELONA Reuniones de afectados Cláusulas Suelo
Reunión de cara a poder organizar la participación de socios y afectados de Cláusula Suelo de ADICAE en comités de participación activa. Preparando acciones reivindicativas por el mal funcionamiento del sistema de justicia y de los juzgados especializados. Presencial o online: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwpdOqpqD0tGtVbwCb9pnEkqW4_8WDT71gL

16-12-2022 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller formativo en Cáritas Sabadell para formar en educación financiera a las personas desempleadas.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Programa d'activitats mes de desembre 2022
Programa Jornada Greenwashing
Tríptic consum per a gent gran
Tríptic estalvi i inversió
Tríptic Ciberestafes en mitjans de pagament
Programa jornada Ametlla de Mar 2022

Actualment hi ha 261 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email