Nou cicle d'alfabetització digital
imagen

Tornen les sessions de formació d'alfabetització digital!

Mòduls de formació en noves tecnologies on aprendràs tot el que cal saber per estar al dia amb les noves tecnologies. Ara amb un caràcter renovat, més interactiu i il·lustratiu. Davant la bretxa digital, ens formem i reivindiquem els nostres drets a la xarxa!

Totes les sessions es poden fer en format presencial a la seu de Barcelona (C/ Creu dels Molers, 13 - 08004 Barcelona) o en línia per videoconferència mitjançant zoom.

Dimarts 25 a les 17h, mòdul 1 sobre Coneixement del dispositiu: Telèfon intel·ligent o Telèfon Mòbil. Aprendràs a configurar el teu Smartphone i les seves funcions bàsiques. Inscriu-te a aquesta formació aquí

Dimarts, 1 a les 17h, mòdul 2 sobre APPs (aplicacions) i PlayStore (botiga d'aplicacions). Aprendràs a buscar APPs, seleccionar les que més et convinguin, cercar informació en Internet. 

Inscriu-te a aquesta formació aquí

Dimarts, 8 a les 17h, mòdul 3 sobre Informació i Alfabetització Digital i Participació en línia. Aprendràs  a fer servir els programes de videoconferència més utilitzats i a cercar informació en Internet. 

Inscriu-te a aquesta formació aquí

Dimarts, 15 a les 17h, mòdul 4 sobre Xarxes Socials i Identitat Digital. Et presentarem les principals xarxes socials i les seves funcionalitats. 

Inscriu-te a aquesta formació aquíDes d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

05-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

05-07-2022 BARCELONA CONCENTRACIONES DE PROTESTA

07-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Banca online. En este taller te mostraremos como acceder a la banca online de forma segura y haremos ejercicios para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Online a través de la plataforma de zoom.

12-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 1 Conocimiento del dispositivo: Teléfono inteligente o Teléfono Móvil. En este taller aprenderás a configurar tu Smartphone, sus funciones básicas y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

19-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 2: APP's (aplicaciones) y PlayStore (tienda de aplicaciones) - Información y Alfabetización Digital. En estos talleres aprenderás a buscar APPs, seleccionar las que más te convengan, buscar información en Internet y realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

26-07-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 3 Participación online. En este taller aprenderás a utilizar los programas de videoconferencia más utilizados y los pondremos en práctica al finalizar la sesión. Presencial:

02-08-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Módulo 5 Redes Sociales - Identidad Digital En este taller te presentaremos las principales redes sociales, sus funcionalidades realizaremos un ejercicio práctico para poner en práctica los conocimientos adquiridos. Presencial:

en imatges

Últimes fotos de la galeria

AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.
Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019

Actualment hi ha 250 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email