ADICAE analitza la figura del consumidor circular i sostenible en una trobada amb experts de múltiples sectors
imagen

 Jornada d'Economia Circular aquest dimarts a partir de les 9 hores, en el Círculo de Bellas Artes de Madrid

L'associació reuneix demà experts del sector de la banca, energia, mobilitat i sosteniblidad per tractar, des d'una perspectiva transversal, els reptes de l'Economia Circular per a les persones consumidores

Els Objectius de desenvolupament sostenible de la Unió Europea; la inversió socialment responsable; el problema energètic des de la perspectiva de l'economia circular o l'obsolescència programada, a debat en la trobada organitzada per ADICAE.

La Jornada, en format mixt presencial i virtual, se celebra demà dimarts 30 de novembre, a partir de les 9.00 hores, en el Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Barcelona, 29 de novembre de 2021. ADICAE celebra demà la jornada 'L'Economia Circular i els consumidors' per reflexionar des d'una perspectiva transversal sobre l'impacte de les transformacions econòmiques, socials i ambientals en el consum. A través de diferents taules rodones i ponències es tractaran temes lligats al sector financer, l'alimentació, el transport o l'energia, relacionat amb el consum responsable, crític i sostenible.

La jornada, que tindrà lloc en el Círculo de Bellas Artes de Madrid (Marquès de Casa Riera, cantonada Gran Via), comptarà amb la presència d'experts en economia circular i consum per obtenir una visió completa de la perspectiva d'aquest canvi de tendència i les seves implicacions per a les persones consumidores. La ponència inaugural, centrada en la figura dels consumidors circulars, digitalitzats i sostenibles, recaurà en el president d’ADICAE, Manuel Pardos.

L'associació vol obrir un ampli espai de debat en el qual tractar les implicacions de l'Economia circular amb diferents àmbits com el financer, lligat a la inversió socialment responsable; el consum, amb l'obsolescència programada; així com l'energia i la mobilitat. Tot això sota el prisma de les repercussions i possibilitats per a les persones consumidores com agents actius del canvi de model econòmic.

Per a això, ADICAE ha reunit a experts i actors implicats, des de les mateixes persones consumidores a empreses, supervisors, i representants de la banca, transports, energia o agricultura. Així, el programa inclou a ponents de l'Administració, Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Fundació Energia Sostenible, COAC, INVERCO, Renault, Repsol o MERCASA.

La jornada es desenvolupa en col·laboració amb el ministeri Consum en el marc del projecte “Consumidors amb drets, consumidors circulars. Eines pràctiques i novetats en consum sostenible, energia i obsolescència”.

Lloc: Cercle de Belles arts de Madrid (Marquès de Casa Riera, cantonada Gran Via)

Seu d’AICEC-ADICAE a Barcelona (Carrer Creu dels Molers, 13)

Data: 30 de novembre de 2021 a partir de les 09.00 hores

Com seguir-ho: Presencial / Youtube / Zoom

Consulta el programa complet

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email