ADICAE debat sobre el paper de les persones consumidores en l'Economia Circular en una jornada amb experts en mobilitat, elèctriques, banca i consum sostenible
imagen

30 de novembre en el Cercle de Belles arts de Madrid

ADICAE organitza el 30 de novembre una jornada en el Círculo de Bellas Artes de Madrid sobre els reptes del canvi climàtic i el consum per a una necessària transformació del model econòmic.

L'associació reuneix persones expertes del sector de les finances, l'energia, el transport o l'agricultura per analitzar els reptes i possibilitats de l'Economia Circular i les reivindicacions de la ciutadania sobre aquest tema.

Barcelona, 24 de novembre de 2021. L'associació de persones consumidores i usuàries de bancs, caixes i assegurances, ADICAE organitza el pròxim 30 de novembre la jornada titulada ‘L'Economia Circular i els consumidors”. L'objectiu és analitzar i debatre sobre els reptes del canvi de model econòmic i de consum per a un desenvolupament sostenible i enfront el canvi climàtic.

La jornada, que tindrà lloc en el Cercle de Belles arts de Madrid (Marquès de Casa Riera, cantonada Gran Via), comptarà amb la presència d'experts en economia circular i consum per a obtenir una visió completa de la perspectiva d'aquest canvi de tendència i les seves implicacions per a les persones consumidores. La ponència inaugural, centrada en la figura de les persones consumidores circulars, digitalitzades i sostenibles, recaurà en el president d’ADICAE, Manuel Pardos.

L'associació vol obrir un ampli espai de debat en el qual tractar les implicacions de l'Economia circular amb diferents àmbits com el financer, lligat a la inversió socialment responsable; el consum, l'obsolescència programada; així com l'energia i la mobilitat. Tot això sota el prisma de les repercussions i possibilitats per a les persones consumidores com agents actius del canvi de model econòmic.

Per a això, ADICAE ha reunit els actors implicats, des de les mateixes persones consumidores a empreses, supervisores, i representants de la banca, transports, energia o agricultura. Així, el programa inclou a ponents de l'Administració, Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Fundació Energia Sostenible, COAC, INVERCO, Renault, Repsol o MERCASA.

La jornada es desenvolupa en col·laboració amb el ministeri de Consum en el marc del projecte “Consumidors amb drets, consumidors circulars. Eines pràctiques i novetats en consum sostenible, energia i obsolescència”.

Per a inscriure't i assistir presencialment a la Jornada pots fer-ho en el següent enllaç: https://bit.ly/3nk5tkp, o escrivint un correu a inscripciones@adicae.net i en el telèfon 91290235530.

Consulta el programa complet

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

08-02-2022 LLEIDA Reunión Grupos Locales

09-02-2022 GIRONA Reunión Grupos Locales

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email