ADICAE debat sobre el paper de les persones consumidores en l'Economia Circular en una jornada amb experts en mobilitat, elèctriques, banca i consum sostenible
imagen

30 de novembre en el Cercle de Belles arts de Madrid

ADICAE organitza el 30 de novembre una jornada en el Círculo de Bellas Artes de Madrid sobre els reptes del canvi climàtic i el consum per a una necessària transformació del model econòmic.

L'associació reuneix persones expertes del sector de les finances, l'energia, el transport o l'agricultura per analitzar els reptes i possibilitats de l'Economia Circular i les reivindicacions de la ciutadania sobre aquest tema.

Barcelona, 24 de novembre de 2021. L'associació de persones consumidores i usuàries de bancs, caixes i assegurances, ADICAE organitza el pròxim 30 de novembre la jornada titulada ‘L'Economia Circular i els consumidors”. L'objectiu és analitzar i debatre sobre els reptes del canvi de model econòmic i de consum per a un desenvolupament sostenible i enfront el canvi climàtic.

La jornada, que tindrà lloc en el Cercle de Belles arts de Madrid (Marquès de Casa Riera, cantonada Gran Via), comptarà amb la presència d'experts en economia circular i consum per a obtenir una visió completa de la perspectiva d'aquest canvi de tendència i les seves implicacions per a les persones consumidores. La ponència inaugural, centrada en la figura de les persones consumidores circulars, digitalitzades i sostenibles, recaurà en el president d’ADICAE, Manuel Pardos.

L'associació vol obrir un ampli espai de debat en el qual tractar les implicacions de l'Economia circular amb diferents àmbits com el financer, lligat a la inversió socialment responsable; el consum, l'obsolescència programada; així com l'energia i la mobilitat. Tot això sota el prisma de les repercussions i possibilitats per a les persones consumidores com agents actius del canvi de model econòmic.

Per a això, ADICAE ha reunit els actors implicats, des de les mateixes persones consumidores a empreses, supervisores, i representants de la banca, transports, energia o agricultura. Així, el programa inclou a ponents de l'Administració, Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Fundació Energia Sostenible, COAC, INVERCO, Renault, Repsol o MERCASA.

La jornada es desenvolupa en col·laboració amb el ministeri de Consum en el marc del projecte “Consumidors amb drets, consumidors circulars. Eines pràctiques i novetats en consum sostenible, energia i obsolescència”.

Per a inscriure't i assistir presencialment a la Jornada pots fer-ho en el següent enllaç: https://bit.ly/3nk5tkp, o escrivint un correu a inscripciones@adicae.net i en el telèfon 91290235530.

Consulta el programa complet

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email