ADICAE organitza a Madrid una performance multitudinària de persones consumidores a causa de la pujada del preu de la llum
imagen

Divendres a partir de les 17 hores durà a terme una activitat col·lectiva en la plaça de Callao de Madrid

Aquesta activitat marca l’inici d’una sèrie d’actuacions que tindran lloc en diferents llocs de l’estat, inclosa Catalunya

Busca animar les persones consumidores a adoptar una posició crítica davant l'encariment de la factura energètica i denunciar el model actual d'oligopoli

Barcelona, 20 d’octubre de 2021. L'associació de consumidors i usuaris, ADICAE, ha convocat per aquest divendres 22 d'octubre una acció reivindicativa en forma de representació teatral que tindrà lloc a partir de les 17 hores en la madrilenya plaça de Callao per animar les persones consumidores a protestar davant del continu encariment del preu de l'electricitat i denunciar les pràctiques oligopolístiques en el sistema elèctric espanyol.

L'any 2021, i especialment el segon semestre de l'any, ha estat marcat per l'encariment progressiu del rebut de la llum. Durant aquest mes d'octubre es van arribar a les majors xifres històriques a Espanya, situant-se el preu del MwH per sobre dels 300€, encapçalant la llista dels països europeus amb la llum més cara. Una situació que coincideix amb el descens del poder adquisitiu de les famílies a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia de COVID19.

Davant d'això, ADICAE cerca visibilitzar i sensibilitzar per mitjà de l'entreteniment la problemàtica a la qual s'han enfrontat les persones consumidores durant tot l'any amb relació al consum energètic. ADICAE vol encoratjar els usuaris a conèixer i reclamar els seus drets davant les companyies elèctriques, així com fomentar l'ús eficient i sostenible de l'energia.

Per aconseguir-ho es durà a terme una representació teatral participativa en la cèntrica plaça de Callao amb l'objectiu de remoure la consciència ciutadana i animar a l'associació col·lectiva davant de les grans elèctriques i les seves pràctiques oligopolístiques.

ADICAE ha mostrat, tant en reunions amb el Govern com públicament, quina és la seva postura davant del problema elèctric que afecta milions de persones consumidores:

     Pobresa energètica zero. És incomprensible que en un país com Espanya existeixin persones que no puguin accedir a l'energia per escalfar-se, dutxar-se o cuinar.

    Estalvi energètic. Tot el que cadascun vulgui i pugui tenint cura de la sostenibilitat del nostre planeta, que és problema de tothom.

    Preu de l'Electricitat. Només és acceptable un preu raonable i just de l'electricitat.

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President de ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.

-- 



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email