AICEC-ADICAE organitza un Cicle d'estiu d'alfabetització digital
imagen

 

El cicle inclou quatre sessions totalment gratuïtes i obertes a tothom que tractaran quatre aspectes claus de la digitalització: l'utilització de l'ordinador, l'ús del telèfon mòbil intel·ligent i les xarxes socials, tipologia de programes de videoconferència i característiques principals de la banca en línia

 

Aquestes sessions es desenvoluparan els dimarts i dijous de les dues primeres setmanes de juliol a les 18:30h

 

L'objectiu de les sessions és ensenyar a les persones consumidores a manejar les eines digitals al seu abast i reduir la bretxa digital que pateix un sector important de la població

 

Barcelona, 1 de juliol de 2021. AICEC-ADICAE, associació de persones consumidores amb seu en Catalunya, ha organitzat un cicle d'estiu sobre digitalització amb l'objectiu de reduir la bretxa digital que pateix un sector important de la ciutadania, en especial, les persones consumidores vulnerables.

 

El cicle inclou quatre sessions que es desenvoluparan les tardes dels dimarts i dijous de les primeres dues setmanes del mes de juliol i tractaran quatre temes clau i actuals de la digitalització: l'utilització de l'ordinador, l'ús del telèfon mòbil intel·ligent i les xarxes socials, tipologia de programes de videoconferència i característiques principals de la banca en línia.

 

La crisi sanitària de la COVID-19 ha obligat moltes persones a digitalitzar-se de manera immediata i amb limitades oportunitats per a l'aprenentatge en un context on les noves tecnologies s'han tornat imprescindibles per al dia a dia de la ciutadania.

 

L'associació AICEC-ADICAE considera urgent oferir informació i formació a les persones consumidores en aquest àmbit perquè puguin fer servir les eines tecnològiques al seu abast i així, reduir la bretxa digital i combatre l'aïllament.

 

 

 

 

Lloc: Per videoconferència, inscripcions:

Amb confirmació prèvia: seu d’AICEC-ADICAE (C/ Creu dels Molers, 13 - 08004)

Dia i hora:

1. Dimarts, 6 de juliol a les 18:30: Utilització de l'ordinador: https://bit.ly/3guBQMA
2. Dijous, 8 de juliol a les 18:30: Smartphone i Xarxes Socials: 
https://bit.ly/3zz764o
3. Dimarts, 13 de juliol a les 18:30: Programes de Videoconferències: 
https://bit.ly/3zGc1Rt
4. Dijous, 15 de juliol a les 18:30: Banca en línia: 
https://bit.ly/3q1l0Ih

Contacte: comunicaciocat@adicae.net

Tlfn: 933.425.044

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

29-07-2021 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
DIJOUS, 29 de juliol • 18:00h – Taller: Videotrucades i videoconferències La pandèmia ens ha obligat a digitalitzar-nos, per això en aquest taller es donaran les bases per fer servir diferents programes i eines de videoconferència: Whatsapp, Telegram, Zoom i Skype. Inscriu-te aquí: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUkdOCvrjkiGdJNB5gjeBSpPDXphj-NF_2P

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email