AICEC-ADICAE organitza una jornada d'economia circular per analitzar el consum en temps de pandèmia
imagen

 

L’esdeveniment, que tindrà lloc el dia 25 de març a les 18h en format presencial i per videoconferència, porta com a títol “Canviem el model de consum! Economia circular en pandèmia: proximitat i sostenibilitat”

 

L’acte serà inaugurat pel Doctor en Psicologia del Consum, Albert Vinyals i Ros, i comptarà amb la participació d’altres quatre ponents que lideren projectes enfocats a la sostenibilitat i l’alimentació sostenible: FoodCoopBCN, Barrinar cap a la Sostenibilitat, Plàstic Preciós La Safor i El CamBio Lógico.

 

La jornada té com a objectiu analitzar els canvis i tendències en consum de les persones consumidores emmarcades en el context de la pandèmia i mostrar les oportunitats que ofereix l'economia circular per a la sostenibilitat en el context de la COVID-19

 

 

Barcelona, 22 de març de 2020. AICEC-ADICAE, associació de persones consumidores, celebrarà el dia 25 de març de 18h a 20h la jornada “Canviem el model de consum! Economia circular en pandèmia: proximitat i sostenibilitat.”

 

Aquest esdeveniment té l’objectiu de reflexionar sobre les tendències, preferències i hàbits de consum de les persones consumidores en el context de la pandèmia i donar a conèixer projectes que treballen per la sostenibilitat i el consum de proximitat, ambdues característiques essencials de l’economia circular.

 

Concretament, la jornada tindrà un enfocament en el reciclatge de plàstic, en referència al tema seleccionat enguany per al Dia Internacional dels Drets de les Persones Consumidores “lluita contra la pol·lució del plàstic”, i l'alimentació sostenible de proximitat, temàtica emmarcada en la selecció de Barcelona com a Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible.

 

L’acte començarà amb la intervenció del Doctor en Psicologia del Consum, l’Albert Vinyals Ros, que analitzarà els canvis de preferències i hàbits de consum causats per la pandèmia. Seguidament, els projectes FoodCoopBCN, Barrinar cap a la Sostenibilitat, Plàstic Preciós La Safor i El Cambio Lógico explicaran les iniciatives de reciclatge de plàstic que porten a terme i les seves contribucions a la sostenibilitat i l’economia circular.

 

Lloc: Per videoconferència, inscripcions i programa: https://bit.ly/consumcircular

Presencial amb confirmació prèvia a aicec@adicae.net: seu d’AICEC-ADICAE (C/ Creu dels Molers, 13 - 08004)

Dia i hora: 25 de març de 2021 a les 18h

Contacte: comunicaciocat@adicae.net

Tlfn: 933.425.044

 

Sobre AICEC-ADICAE: AICEC Catalunya, va néixer a Barcelona l'any 1998 integrada a ADICAE, associació d'àmbit estatal especialitzada en serveis financers i que compta ja amb més de 20 anys d'història.

 

Durant els primers anys, comptàvem amb un despatx a la cèntrica Rambla de Catalunya, per passar el 2002 a la seu del C/Entença 30. Va ser llavors quan l'associació es va constituir com a entitat jurídica pròpia dins de Catalunya i en pocs anys s'ha convertit en una de les sis associacions de persones consumidores més representatives de Catalunya, amb prop de 10.000 socis i delegacions a diferents ciutats del territori català com Lleida, Girona i Tarragona. Des de l'estiu de 2014, la seu de Barcelona està situada al C/Creu dels Molers, 13 al barri del Poble Sec.

 

AICEC Catalunya és membre del Consell de les Persones Consumidores i Usuàries de Catalunya i membre del Consell Municipal de Consum de la ciutat de Barcelona. Formem part de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, així com d'altres Juntes Arbitrals territorials: Barcelona, Mataró, Vilafranca del Penedès, l'Hospitalet de Llobregat.

 



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email