ADICAE demana en la Junta General de CaixaBank la incorporació al projecte de fusió de garanties i beneficis efectius per a les persones consumidores
imagen

 

Barcelona, 3 de desembre de 2020. L'Associació, que participa aquest matí en la Junta General de CaixaBank després d'organitzar a petits i petites estalviadores accionistes i clientela de les dues entitats, recordarà al President i al Conseller Delegat de CaixaBank les claus a incorporar en la fusió perquè la mateixa sigui veritablement favorable a les persones consumidores i permeti a la nova entitat recuperar la confiança perduda.


L'alteració de les condicions dels productes contractats, l'empitjorament dels serveis i la limitació o desaparició de l'obra social són les principals preocupacions de les persones consumidores clients de CaixaBank.


ADICAE acudeix avui a la Junta General de CaixaBank a València per a plantejar a l’entitat bancària la necessitat que assumeixin compromisos clars en relació als interessos i necessitats de les persones consumidores davant la fusió, començant amb la resolució dels múltiples conflictes que manté amb centenars de milers de persones perquè així la nova entitat resultant de la fusió neixi sanejada i sense el llast dels greus problemes que arrossega l'entitat (clàusula terra, IRPH, despeses hipotecàries, targetes revolving, i fins i tot en algun cas de les preferents).


L'exigència d’ADICAE d’arbitrar solucions extrajudicials que satisfacin i reconciliïn als clients amb la nova entitat és clau per a restaurar la confiança de la clientela en general, avui profundament deteriorada, i per això constitueix un primer pas clau en la fusió.Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.

 

--
logo


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email