ADICAE organitza la defensa col·lectiva de les persones consumidores afectades pel tancament de DENTIX
imagen

Les persones consumidores afectades no han de pagar cap quota més dels crèdits subscrits per als tractaments concertats amb la clínica dental.


L'Associació prepara comunicacions massives de resolució dels contractes dels crèdits subscrits davant l'incompliment de serveis de Dentix i requerirà a les administracions públiques involucrades una actuació coordinada que superi els errors comesos en el “cas Idental”.


Barcelona, 16 de novembre de 2020.
ADICAE, que va ser referència en l'altre gran cas en matèria de crèdits vinculats a serveis no prestats (Opening, Oxford English i Wall Street Institute, en 2002, amb 150.000 alumnes afectats) i va aconseguir no sols l'anul·lació dels crèdits subscrits sinó un canvi legal en favor de les persones consumidores, reacciona a l'anunci de divendres de Dentix organitzant i orientant a les persones afectades sobre els passos immediats a donar.


Aquest nou incompliment en la prestació dels serveis contractats comporta la immediata resolució dels contractes de crèdit vinculats per al pagament dels tractaments (segons la Llei de Crèdit als Consumidors) i la devolució de la part ja abonada en el cas que el valor del tractament dental efectivament rebut fos menor al sumatori de les quotes ja abonades.

Per això les persones consumidores afectades han de comunicar immediatament a Dentix que, a causa del seu incompliment, donen per resolt el contracte subscrit per als tractaments. A continuació han de comunicar a l'entitat financera amb la qual es va subscriure el corresponent crèdit la resolució també d'aquest crèdit, com estableix la Llei de Crèdit als Consumidors, anunciant que no faran front a cap més de les quotes establertes.


A fi de facilitar aquestes comunicacions ADICAE organitzarà a les persones afectades per a evitar que cadascun d'ells hagi de remetre burofaxos (amb els seus corresponents costos) tant a Dentix com a les financeres, així com per a començar a preparar tota la documentació necessària per a eventuals requeriments judicials col·lectius als bancs i entitats implicades en cas que no atenguin la cancel·lació dels crèdits. En tot cas, ADICAE facilitarà a les persones afectades, a través de la seva Plataforma, els models d'escrits corresponents.


Així mateix ADICAE es personarà juntament amb totes les persones afectades que acudeixin a l'Associació en el concurs de creditors sol·licitat per Dentix, una vegada el mateix sigui admès, a fi de defensar els interessos de la clientela afectada. Per a agrupar a totes les persones afectades, ADICAE va crear fa unes setmanes una plataforma específica, a la qual qualsevol usuari pot sumar-se en AQUEST ENLLAÇ i en la web www.adicae.net, i celebrarà el dimarts 17 de novembre una assemblea virtual a la qual es podrà accedir a través de la web de l'Associació on explicarà a les persones afectades tots els passos immediats a seguir.

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 607261951 o bé a través de l'email prensa@adicae.net per a declaracions del President d’ADICAE i de l'equip tècnic de l'Associació a través de videoconferència o per via telefònica.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email