AICEC-ADICAE REUNEIX VIRTUALMENT ALS AFECTATS PEL TANCAMENT DE DENTIX PER A INFORMAR DELS PASOS A SEGUIR I ORGANITZAR COL.LECTIVAMENT LA DEFENSA DELS SEUS DRETS
imagen

 

L’associació considera que mentre el servei continui sense donar-se, els consumidors afectats poden demanar la suspensió del pagament de les quotes dels crèdits al consum subscrits per abonar tractaments.

Després de rebre múltiples consultes d'afectats per la suspensió dels serveis contractats amb Dentix, ADICAE ha començat l'organització dels consumidors clients de la xarxa de clíniques dentals, elaborant una guia amb els passos a seguir i facilitant els models de reclamació i comunicació a presentar a la pròpia Dentix i a les entitats que, mitjançant acords de col·laboració amb la clínica, finançaven els tractaments als clients. 

A més, i amb la finalitat d'informar els afectats i resoldre tots els dubtes que en aquests moments se'ls plantegen, ADICAE ha convocat una assemblea virtual per videoconferència que se celebrarà aquest dijous 4 de juny a les 18.00 hores, en la qual a més iniciarà l'organització dels usuaris per a la defensa dels seus drets tant enfront de Dentix com enfront de les entitats financeres involucrades. D'aquesta manera els consumidors afectats pel cessament d'activitat de Dentix podran reclamar els seus drets a través de ADICAE.

ADICAE, que ha obert una secció específica en el seu web (bit.ly/afectadosdentix) per a connectar  a aquesta reunió i oferir informació sobre la situació a cada moment, i on guiarà als consumidors en la reclamació corresponent. Per a això, organitzarà la presentació d'escrits dels afectats a Dentix reclamant l'efectiva prestació del servei i l'expedient o historial complet.

En segon lloc l'Associació ajudarà els afectats a presentar escrits dirigits a les entitats titulars dels préstecs subscrits per als tractaments dentals (Cetelem, Abanca, BBVA i Pepper Money) per a instar-los a la suspensió dels pagaments de les quotes fins que els serveis es reprenguin.

En el cas que finalment no es reprenguessin els tractaments els afectats podran resoldre els seus contractes, i per tant resoldre també els contractes de crèdit subscrits per als tractaments, reclamant a més en cada cas les quantitats que poguessin correspondre en funció del tractament efectivament rebut i de les quotes ja pagades a l'entitat financera.

ADICAE continua reforçant els seus canals telemàtics d'assistència als consumidors i brinda els seus serveis tècnic-jurídics, a través del correu consultas@adicae.net i el Whatsapp 660175964. A més, podran contactar amb la seva seu més pròxima via telefònica (https://www.adicae.net/localizacion-sedes.html).

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-10-2023 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa/Mesa informativa Día de la Educación Financiera.

03-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 1. Aprender a conocer el dispositivo móvil y las herramientas básicas.

04-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Ahorro e Inversión
Debate del grupo temático de ahorro inversión.

10-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 2, conocer dónde se pueden descargar las aplicaciones y cómo hacerlo con seguridad.

10-10-2023 BARCELONA Grupo Igualdad y Consumo
Debate del grupo temático de igualdad y consumo.

11-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
¿Tienes varios préstamos y no los puedes pagar? ¿Conoces la ley de la Segunda Oportunidad? Descubre si puedes acogerte a ella.

17-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 3, saber manejarse y descubrir los programas de videoconferencias más utilizados.

18-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Seguros
El consumidor paga por unas peores condiciones en la atención médica privada, a un mayor coste mientras crecen los beneficios de las aseguradores.

19-10-2023 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Banca online, principales funcionalidades de las aplicaciones, ventajas, inconvenientes y sistemas de seguridad.

23-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Alimentación - Economía Circular
Análisis del día mundial de la Alimentación (16/10)

24-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 4, las redes sociales más utilizadas por los usuarios y aprender a interactuar con ellas.

24-10-2023 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
charla informativa sobre seguros. Las vinculaciones y ventas combinadas de seguros a los prestamos hipotecarios y personales, un gran negocio para la banca.

25-10-2023 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Debate del grupo temático de operativa bancaria. Principales fraudes en medios de pago, como defenderte ante la falta de protección bancaria.

07-11-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Mòdul d'alfabetització digital - 1 Aprendre a desenvolupar les habilitats bàsiques per utilitzar tots els ajustaments del telèfon mòbil.

08-11-2023 BARCELONA Grupo Temático Ahorro e Inversión

14-11-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Mòdul d'alfabetització digital - 2 conèixer les aplicacions més rellevants i on es poden descarregar i instal·lar de manera segura. Presencial a la seu AICEC-ADICAE.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Dia Mundial del Malbaratament Alimentari
Taller de factures
Programa d'Alfabetització Digital mes de setembre
Properes activitats d'AICEC-ADICAE el mes de setembre
Programa d'activitats del cicle d'alfabetització digital programat per al mes de juliol
Properes activitats d'AICEC-ADICAE el mes de juliol

Actualment hi ha 269 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email