ELS AFECTATS PER FÒRUM I AFINSA, ORGANITZATS EN ADICAE, CONTINUEN RECLAMANT UNA SOLUCIÓ I RESPOSTA
imagen

- Aquest Dissabte 9 de maig a les 11:00 h, en el 14 aniversari del frau i amb el hastag #5.000DíasSinSolución i #ForumYAfinsaSoluciónYa, els afectats es mobilitzen en una trobada digital per a mostrar que segueixen la lluita per una solució

La crisi sanitària no frena la reivindicació permanent d’ADICAE i dels afectats per Fòrum i Afinsa en el 14 aniversari del frau. Enguany, donada la situació provocada per la crisi sanitària, les mobilitzacions es traslladaran a les xarxes socials i des d’ADICAE s'ha llançat la campanya #5.000DíasSinSolución per a donar veu i fer visible la situació de tots els consumidors afectats. 

Els afectats, des de l'actual confinament, han gravat diversos vídeos mostrant la falta de solució al problema 14 anys després i manifestant que continuen reivindicant resposta de les Institucions.

Després de l'evident i clamorosa fallada de les Institucions, la Justícia i l'Estat de Dret, els afectats mantenen la seva lluita, en aquesta ocasió a través d'Internet i les xarxes socials, per a recordar la falta de solucions efectives i el manteniment de la seva lluita permanent.

Afectats de tota Espanya i representants dels Comitès constituïts en ADICAE i que han promogut múltiples actuacions de reivindicació en aquests anys, connectaran a les 11 hores d'aquest Dissabte 9 de maig, en el qual es compleixen 14 anys d'un frau massiu ja sentenciat penalment però que no ha conclòs en cap solució efectiva.

En aquest esdeveniment per Internet el President de ADICAE i membres dels equips jurídics de l'Associació realitzaran un balanç de gairebé tres lustres de lluita, de la marxa i resultats dels diferents procediments judicials iniciats (penals, concursals), i s'abordaran les vies de continuïtat d'una batalla en la qual ADICAE ha estat present des del primer moment.

Per veure el vídeo dels afectats cliqueu aquí.

Per a més informació o contacte amb portaveus poden fer-ho a través del següent número: 607261951 o de l'email prensa@adicae.net



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email