LA CRISI SANITÀRIA NO ATURA LA REIVINDICACIÓ PERMANENT QUE FA ADICAE I ELS AFECTATS PRO FÒRUM I AFINSA AL 14 ANIVERSARI DEL FRAU
imagen

 

- Els afectats per Fòrum i Afinsa persisteixen amb ADICAE en la seva reclamació d'una solució.

- ADICAE organitza una mobilització virtual aquest 9 de maig, amb motiu del 14 aniversari del frau.

- Després de 14 anys des de l'esclat del frau, i després de l'evident i clamorosa fallada de les Institucions, la Justícia i l'Estat de Dret, els afectats mantenen la seva lluita, en aquesta ocasió a través d'Internet i les xarxes socials.

 

Barcelona, 8 de maig de 2020

Malgrat l'actual crisi sanitària, que té a més entre la seva població de major risc als majors, els afectats per Fòrum i Afinsa, de la mà d’ADICAE (única organització que 14 anys després segueix en una intensa i activa defensa de les víctimes del frau) tornen en aquest aniversari a recordar la falta de solucions efectives i el manteniment de la seva lluita permanent.

Donada l'actual situació, aquest 2020 les mobilitzacions al carrer seran substituïdes per una mobilització virtual, en la qual milers d'afectats connectaran amb els actes que ADICAE ha organitzat des de les 10.30 hores a través d'Internet.

D'aquesta forma, afectats de tota Espanya i representants dels Comitès constituïts en ADICAE i que han promogut múltiples actuacions de reivindicació en aquests anys, connectaran a les 10.30 hores d'aquest Dissabte 9 de maig, en el qual es compleixen 14 anys d'un frau massiu ja sentenciat penalment però que no ha conclòs en cap solució efectiva.


En aquest esdeveniment massiu per Internet que s'iniciarà a les 11 hores d'aquest Dissabte 9 de maig es realitzarà un balanç de gairebé tres lustres de lluita, de la marxa i resultats dels diferents procediments judicials iniciats (penals, concursals), i s'abordaran les vies de continuïtat d'una batalla en la qual ADICAE ha estat present des del primer moment.

ADICAE manté amb vida la reclamació d’una solució a Europa

ADICAE ha elevat a Europa, on la Comissió de Peticions del Parlament Europeu haurà de pronunciar-se sobre la proposta que l'Associació ha registrat i que està rebent el suport dels afectats.

Finalment, representants dels afectats de tota Espanya procediran a la lectura d'un manifest, que conclourà amb la intervenció del President de ADICAE, Manuel Pardos.

Tot això en un context en el qual els processos penals han finalitzat sense aconseguir cap rescabalament per als afectats, els procediments concursals es troben estancats (actualment en el cas Fòrum s'està reemborsant un miserable 3% de l'estalvi mentre en Afinsa i Art i Naturalesa la paràlisi és total), i la moció aprovada per unanimitat en el Congrés dels Diputats en 2014, encomanant al Govern la instrumentació d'una solució, es manté enterrada en algun calaix d'Economia.

Unes hores abans d'aquesta mobilització es remetrà als mitjans de comunicació l'enllaç d'accés i detalls d'aquesta.

Algunes dades de la lluita d’ADICAE i els afectats des de 2006 davant un dels majors fraus a l'estalvi a Espanya:

Butlletins, periòdics especials i similars: 31

Assemblees amb afectats: 2.729

Mobilitzacions locals: 304

Mobilitzacions nacionals: 14

Preguntes, debats i mocions discutides en el Congrés i Senat: 385

Mocions i proposicions impulsades i aprovades a nivell autonòmic: 19

Mocions i proposicions impulsades i aprovades en Ajuntaments: 350

ADICAE que tots els anys s'ha manifestat juntament amb els consumidors denunciant la solucions per a tots els afectats.

https://www.youtube.com/watch?v=nhKbOMwPz_E&feature=youtu.be

 

Enguany donada la situació provocada per la crisi sanitària les mobilitzacions es traslladaran a les xarxes socials i des d’ADICAE han llançat la campanya a través de l'etiqueta #5.000DíasSinSolución per a donar veu i fer visible la situació de tots els consumidors afectats

#5.000DíasSinSolución #ForumYAfinsaSoluciónYa

Per més informació o contacte amb portaveus poden fer-ho a través del següent número: 607261951 o del email prensa@adicae.net 

 



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email