CELEBRACIÓ DE L'ÈXIT DE L'ACCIÓ SOCIAL REALITZADA PER ADICAE I EL VACÍO FÉRTIL
imagen

 

Setembre 2019

 

ADICAE ha estat distingida a l'Argentina per la tasca que al costat de la companyia El Vacío Fértil han realitzat.

 

Des del 2018 la companyia de teatre argentina i ADICAE han unit les seves forces per a elaborar xerrades i debats en diverses de les funcions realitzades a Barcelona, Mallorca, Menorca, València, Les Palmes de Gran Canària, Tenerife i Madrid. La idea sempre va ser la mateixa: establir un pont cultural per a ajudar-nos entre totes a crear consciència i prevenció.

 

Estem molt emocionades de l'èxit i bon acolliment que, des de l'inici de la gira fins a aquest moment, ha obtingut l'obra. Per celebrar-ho, aquest dimecres, vam realitzar una funció exclusiva de l'obra “De TIBURONES i otras RÉMORAS" en la nostra seu per a les persones associades i el públic en general. En la mateixa es va lliurar al vicepresident de l'Associació, Jordi Tarruella, el diploma atorgat pel Jurat de Teatre del Món a l'Argentina.

 

L'Associació des del principi ha volgut donar suport a aquesta comèdia àcida i crítica que retrata l'anatomia d'una estafa bancària. L’obra pren com a punt de partida el frau de les preferents i ho enllaça amb «el corralito» d’Argentina i la bombolla hipotecaria. La reflexió d’aquesta obra és comprendre com aquest tipus de maniobres financeres poden canviar de nom o de país, però en realitat afecten a tothom per igual. A més tracta temes com el mobbing laboral, l'assetjament sexual i psicològic en l'àmbit de treball i la dualitat moral que mouen les decisions amb les seves conseqüències. Una obra essencial pels temps actuals i que dona veu a totes les víctimes de fraus financers.

 

També podeu gaudir de la nova obra que han estrenat «El Mal de la Piedra». Projecte que reflexiona sobre la memòria històrica espanyola i ambientat en El Valle de los Caídos.

 

Les pròximes funcions de El Vacío Fertíl seran:

 

El Mal de la Piedra

5 de setembre a les 21h

PORTA 4 (C/ Martí, 18)

De Tiburones y otras rémoras

7 de setembre a les 20:30h

Oracles Theatre Studio (C/ de Tapioles, 12)

El Mal de la Piedra

8 de setembre a les 20:30h

Oracles Theatre Studio (C/ de Tapioles, 12)



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email