UN CAP DE SETMANA CONSUMERISTA
imagen

El passat cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig vàrem estar al Centre d'Interpretació del Consum "Mediterrani" situat a l'Ametlla de Mar. Es tracta d'una casa situada a aquest poble de la costa tarragonina, propietat d'ADICAE i de totes les persones que hi formem part. La raó d’aquest emplaçament és poder gaudir d’un espai diferent on poder compartir experiències, aprendre i millorar l’Associació i el nostre paper en ella.

A la III Jornada de voluntariat d'AICEC-ADICAE, vàrem aprofitar per parlar de l'Associació, de quins són els nostres punts febles i forts. En quines qüestions hauríem de millorar, i quins potencials hem de destacar. Vàrem aprofitar per parlar de quines són les nostres possibilitats com a persones que formem part de l'Associació, què podem aportar als objectius d'ADICAE.

A més a més, es va desenvolupar un taller d'oratòria, amb la intenció de millorar la nostra manera de comunicar-nos cap enfora. Al cap i a la fi, es tractava d'un taller pràctic i dinàmic, on vàrem poder posar en comú totes les nostres inquietuds, pors, febleses, però també les nostres aptituds, potencials i coneixements de com ens comuniquem, per tal de millorar la difusió del treball d'AICEC-ADICAE i transmetre amb èxit els objectius i el missatge de l'Associació.

Però no tot va ser treballar! Els debats sobre temes d'actualitat, la visita al castell de Sant Jordi d'Alfama, a les tres cales, els dinars i sopars, els riures i els moments de descans, ens varen permetre crear grup i conèixer-nos millor! Al cap i a la fi, gaudir d'una companyia i un emplaçament immillorable, gràcies a formar part i participar activament a AICEC-ADICAE.

Si no vas poder assistir a l'última trobada, estàs interessat/da en el treball de l'Associació i vols viure un cap de setmana amb persones amb les mateixes inquietuds que tu, tens una altra oportunitat!

El proper cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny anirem al Centre d'Interpretació del Consum "Pirineus" al poble d'Azlor, a la província d'Osca.

 

Vols més informació? No dubtis en posar-te en contacte amb la teva seu de referència!

Ens veiem aviat!



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email