13 de juliol: Europa, a favor de la devolució total de la clàusula sòl?
imagen

(11.07.2016) L'advocat general de la Unió Europea es pronuncia el 13 de juliol sobre si la banca ha de retornar tot el cobrat per la clàusula terra. Donarà la pista del que dicti el Tribunal de Justícia de la UE, la decisió pot afectar a més de 4 milions de famílies. Informa't de primera mà a les assemblees que ADICAE farà el mateix dia 13.

Totes les mirades apunten a Luxemburg aquest dimecres 13 de juliol: aquest dia l'advocat general de la Unió Europea (figura equivalent al fiscal en la justícia espanyola) publicarà el seu informe sobre si la banca del nostre país ha de retornar el cobrat de més per la clàusula terra des de maig de 2013, com defensen els bancs i el Govern espanyol, o des del principi de la hipoteca, com exigeixen la Comissió Europea i ADICAE.

Coincidint amb l'anunci de l'informe de l'advocat general, AICEC-ADICAE es mobilitzarà al costat de socis , sòcies i ciutadania el dimecres 13 a partir de les 18 hores a la Plaça dels Ocellets. També serà un moment per dur a terme una assemblea informativa oberta a tot el públic, amb l'objectiu de fer arribar el missatge a tothom i de fer visible la nostra lluita.

Uneix-te a la lluita, vine i informa'tDes d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email