AICEC-ADICAE reclamarà als bancs en nom de les persones afectades pel frau de les clíniques dentals Funnydent
imagen

El passat 28 de gener, les clíniques Funnydent es trobaven amb les portes tancades i deixant desemparades a totes aquelles persones que havien confiat amb els seus serveis i professionals. Però no només això, sinó que la empresa s'havia dedicat a oferir crèdits amb financeres, per poder pagar el tractament. Així que el desemparament és doble, ja que les persones s'han quedat amb el tractament a mitges i amb un crèdit a deure.

Des de que es va produir el tancament sobtat de les clíniques Funnydent, l'associació està agrupant a nombrosos clients dels dos centres de Catalunya (Sabadell i Mataró) i dels set que existeixen a Madrid.

Com a primer pas i sense cap tipus de risc per a l'usuari o usuària donat el cessament unilateral dels serveis per part de Funnydent, AICEC-ADICAE recomana que s'ordeni al banc la suspensió del pagament dels crèdits que tingués contractats amb Funnydent.

L'Associació, que compta amb una llarga trajectòria i experiència en la resolució amb èxit d'aquest tipus de casos, com va demostrar amb els tancaments de les acadèmies d'anglès (Oxford, Cambridge, Opening, Wall Street) i el cas Studyo Professional, reclamarà en l'àmbit extrajudicial a les entitats financeres la devolució de les quantitats defraudades.

AICEC-ADICAE adverteix a les entitats financeres que la regulació sobre els crèdits vinculats és molt clara i que han de procedir a l'anul·lació del contracte, a la suspensió del cobrament de les quotes, així com a la restitució de totes les quantitats abonades indegudament pels usuaris fins el moment.
Paral·lelament, l'equip jurídic d'ADICAE està estudiant les accions judicials a emprendre en cas que les entitats financeres no compleixin amb les seves obligacions.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

31-05-2024 SABADELL TALLERES PRÁCTICOS
Taller práctico para abordar diferentes situaciones de sobreendeudamiento y de como evitarlo y gestionarlo

31-05-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
Taller de ahorro e inversión para obtener una visión clara y práctica sobre cómo gestionar tus activos y pasivos.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email