Un grup d'afectats per Fórum Filatélico i Afinsa agredits violentament a un míting de Mariano Rajoy a Barcelona
imagen

(18/05/2015). Un grup d'uns 10 afectats pertanyents a la Plataforma Unitària "Solució Fòrum-Afinsa" (www.solucion-forum-afinsa.org) van assistir al míting del Partit Popular a Barcelona on intervenia Mariano Rajoy amb l'objectiu de recordar pacíficament l'incompliment de les promeses de solució.

En el moment en què han desplegat una pancarta recordant el compromís de solució, un grup d'exaltats s'han llançat sobre 6 dels afectats agredint-los violentament. Un d'ells ha hagut de rebre assistència mèdica i anuncia que davant d'aquesta desproporcionalitat en la reacció dels agressors presentarà una denúncia en les pròximes hores. La resta d'afectats, gent gran en la seva majoria, per por a ser també agredits es van haver de dissipar a continuació.

El descontentament dels afectats prové de l'incompliment de les promeses de solució entre les quals destaca la carta que el llavors cap de l'oposició Mariano Rajoy va remetre als afectats indicant que solucionarien els casos quan arribessin al Govern. Els afectats també ressalten que el Govern hagi ignorat les proposicions no de llei aprovades pels 17 parlaments autonòmics i també pel Congrés dels Diputats, amb el vot favorable fins i tot del grup Popular, generant-se una greu irresponsabilitat i contradicció.

La Plataforma Unitària Solució "Fòrum-Afinsa", que agrupa la majoria dels afectats, està formada per una vintena de plataformes i associacions entre quals s'encapçalen ADICAE i la Federació de Clients d'Afinsa i Fórum Filatélico. La Plataforma anuncia que tot i l'agressió a la seva llibertat d'expressió continuarà amb les seves actuacions recordant la necessitat de solució i els incompliments dels polítics i del President del Govern.

CARTA DE PROMESA DE SOLUCIÓ DE MARIANO RAJOY REMESA L'ANY 2008 ALS AFECTATS QUE EL GRUP AGREDIT VA REPARTIR A L'ACTE COM A RECORDATORI DE L'INCOMPLIMENT:
http://www.solucion-forum-afinsa.org/wp-content/uploads/2013/12/CARTA-RAJOY-FIRMADA.pdf



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email