ADICAE surt al carrer pel Dia Mundial dels Drets dels Consumidors i convoca una manifestació a Barcelona el dissabte 14 de març
imagen

(11/03/15). Durant tot el mes de març, en què el dia 15 es commemora el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, AICEC-ADICAE durà a terme més d'una desena de conferències a tot Catalunya, en les quals s'abordaran les grans preocupacions dels consumidors.

La necessària "rebel·lió" dels consumidors davant l''atracament elèctric', la forma de reacció davant l'abús hipotecari i bancari en general, les vies de protecció dels estalvis o la problemàtica en l'àmbit de les assegurances, o les cauteles i aspectes a conèixer a l'hora de comprar per internet, entre d'altres matèries, seran objecte d'aquest cicle de conferències.

Com a primera actuació, aquest matí tècnics i voluntaris de l'Associació han informat els ciutadans catalans sobre els seus drets com a consumidors mitjançant una taula informativa que s'ha ubicat a la Rambla Just Oliveras de l'Hospitalet de Llobregat.

En aquestes actuacions, que es replicaran en diverses dates al llarg del mes de març a Catalunya i a tot l'Estat Espanyol, s'informarà i sensibilitzarà a la ciutadania destacant que "el poder dels consumidors" (lema de la campanya) només requereix un canvi d'actitud dels consumidors i l'agrupació dels mateixos per impulsar i promoure canvis en la situació actual. A més, experts de l'Associació atendran totes les consultes que els consumidors vulguin plantejar, i es farà entrega als vianants de materials i eines d'utilitat per aconseguir un consum amb garanties.

"Planta cara als bancs"

Els dies 14 i 15 de març seran per la seva part les dates en què es concentraran amb més intensitat les accions reivindicatives impulsades per ADICAE. L'Associació crida tots els ciutadans com a consumidors a expressar la seva indignació davant la forma en la qual ha conclòs la reforma del sistema financer i reclamar mesures davant l''abús massiu' al qual els consumidors estan sent sotmesos.

A Barcelona serà el proper dissabte 14 de març a les 12h quan la "Marea dels Consumidors" està citada davant la delegació del Banc d'Espanya (Plaça Catalunya, 17), en una campanya que reclama canvis de fons en el tractament i posició dels consumidors com a col·lectiu partint de la realitat contrastada de l'abús hipotecari i les clàusules sòl, el frau sistemàtic a l'estalvi familiar o l'anomenat 'atracament elèctric'.

Davant d'un panorama en què la impunitat de grans sectors com la banca o l'energia es converteix en caldo de cultiu per l'abús continuat; en què la legislació només maquilla (en el millor dels casos) els problemes però no dóna resposta ni girs imprescindibles; i en què la Justícia es mostra incapaç de donar solució al creixent nombre de conflictes, abusos i fraus massius, ADICAE crida els consumidors a mobilitzar-se el 14M i mostrar "el poder dels consumidors" com a col·lectiu capaç d'impulsar els canvis necessaris de les realitats que la crisi han posat de manifest.

Podeu consultar el Manifest en el següent enllaç: http://adicae.net/externa/movilizaciones-14-marzo-2015.html



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email