Descobreix els teus drets com a persona consumidora amb el nou curs de formació d'ADICAE
imagen

(06/03/15). El coneixement és vital per tal que les persones consumidores puguem empoderar-nos i plantar cara a les grans corporacions, cada cop més distanciades dels interessos dels usuaris. La formació es converteix, per tant, en una necessitat que tenen els ciutadans per a detectar i evitar possibles estafes. Per això ADICAE ha posat en marxa un nou curs de formació sobre cultura del consum amb la intenció de donar a conèixer els drets dels consumidors, així com proporcionar-los-hi les eines necessàries per a exercir-los.

Aquest es realitzarà tots els dimarts des de les 19 fins a les 20:30 hores i durarà fins al 30 de juny. La formació es realitza a la seu d'AICEC-ADICAE (C/Creu dels Molers, 13) però els continguts s'imparteixen de forma online i compartida amb la resta de delegacions de l'Associació arreu de l'Estat Espanyol. A més, totes les sessions s'enregistren i es pengen a la plataforma web.

El curs es va inciar el passat dimarts 17 de febrer i la sessió inaugural va córrer a càrrec del responsable d'Estudis i Publicacions d'ADICAE, Paco Sanz, i del President de l'Associació, Manuel Pardos, els quals varen presentar els continguts i varen animar a més consumidors crítics a sumar-s'hi.

Quines són les matèries que s'imparteixen?

El curs es divideix en quatre blocs i al final de cadascun d'ells es realitzarà una prova d'avaluació.

1. Primer bloc. Aborda els problemes dels consumidors davant dels grans temes de consum. Per exemple, es donaran a conèixer els drets dels consumidors en sectors com el de l'electricitat o el de les telecomunicacions.
2. Segon bloc. Consisteix en els serveis financers i la protecció al consumidor. Els assistents aprendran, per exemple, com gestionar els pressupostos familiars o l'estalvi després de la jubilació.
3. Tercer bloc. Es dedica als mecanismes de reclamació dels consumidors i es parlarà sobre la resolució extrajudicial de conflictes.
4. Quart bloc. És la part del temari més lligada a l'actualitat i més reivindicativa. Es tractarà l'activisme, les noves formes de consum i la relació entre els consumidors i els mitjans de comunicació.

Si us voleu inscriure només heu d'enviar un correu electrònic a formacion@adicae.net indicant el teu nom complet i la seu d'ADICAE (en aquest cas AICEC-ADICAE). T'hi esperem!

Per a més informació: http://educacionfinanciera.adicaeonline.es/enrol/index.php?id=19



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email