AICEC-ADICAE obre una seu per enfortir els drets dels consumidors en matèria financera a Girona
imagen

08/10/14. L'Associació ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Girona que permetrà l'ús de l'espai de l'OMIC amb l'objectiu d'atendre els problemes de la ciutadania en matèria de consum financer, de manera independent a la informació que ofereixen entitats financeres i grans empreses. Al llarg dels darrers anys l'Associació ha tingut una presència creixent a les comarques gironines a través d'activitats per a la formació, informació i prevenció. Ara, aquest espai físic permetrà reforçar i donar impuls a la dinamització del territori cap a un posicionament més crític i responsable en les relacions de consum.

L'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) establirà un espai fix a Girona amb l'objectiu d'impulsar a les comarques gironines el moviment de les persones consumidores en la defensa dels seus drets. L'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, i el vicepresident de l'Associació, Jordi Tarruella, amb la presència de la regidora d'Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, han signat aquest matí el conveni de col·laboració que permetrà engegar l'activitat a les instal·lacions de l'Oficina Municipal d'Informació de Consum a partir de la setmana vinent.

L'Associació és present a Catalunya des de l'any 1998 i des de llavors s'ha desplaçat arreu del territori per desenvolupar la tasca informativa i organitzativa de les persones consumidores per la defensa dels seus drets. Barcelona i Tarragona són les ciutats amb seu a les quals ara s'hi suma Girona. El fet d'establir aquest espai físic servirà per reforçar el teixit creat a les comarques gironines on l'Associació hi ha tingut una presència creixent a través de les xerrades i altres activitats organitzades els darrers anys.

Cada divendres de 9h a 13h els tècnics d'AICEC-ADICAE atendran les peticions d'informació i orientació de les persones consumidores en matèria financera i bancària així com també es facilitarà la gestió de reclamacions i demandes. El fet d'establir aquest espai físic, més enllà de l'atenció per temes concrets, també permetrà la programació de xerrades i altres activitats encarades a la formació, informació, prevenció i reivindicació. D'aquesta manera l'Associació pretén dinamitzar el territori cap a un posicionament més col·lectiu, crític i responsable de la ciutadania en matèria de consum, tant financer com dels altres grans temes del consum.

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-10-2023 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa/Mesa informativa Día de la Educación Financiera.

03-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 1. Aprender a conocer el dispositivo móvil y las herramientas básicas.

04-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Ahorro e Inversión
Debate del grupo temático de ahorro inversión.

10-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 2, conocer dónde se pueden descargar las aplicaciones y cómo hacerlo con seguridad.

10-10-2023 BARCELONA Grupo Igualdad y Consumo
Debate del grupo temático de igualdad y consumo.

11-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
¿Tienes varios préstamos y no los puedes pagar? ¿Conoces la ley de la Segunda Oportunidad? Descubre si puedes acogerte a ella.

17-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 3, saber manejarse y descubrir los programas de videoconferencias más utilizados.

18-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Seguros
El consumidor paga por unas peores condiciones en la atención médica privada, a un mayor coste mientras crecen los beneficios de las aseguradores.

19-10-2023 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Banca online, principales funcionalidades de las aplicaciones, ventajas, inconvenientes y sistemas de seguridad.

23-10-2023 BARCELONA Grupo Temático Alimentación - Economía Circular
Análisis del día mundial de la Alimentación (16/10)

24-10-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 4, las redes sociales más utilizadas por los usuarios y aprender a interactuar con ellas.

24-10-2023 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
charla informativa sobre seguros. Las vinculaciones y ventas combinadas de seguros a los prestamos hipotecarios y personales, un gran negocio para la banca.

25-10-2023 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Debate del grupo temático de operativa bancaria. Principales fraudes en medios de pago, como defenderte ante la falta de protección bancaria.

07-11-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Mòdul d'alfabetització digital - 1 Aprendre a desenvolupar les habilitats bàsiques per utilitzar tots els ajustaments del telèfon mòbil.

08-11-2023 BARCELONA Grupo Temático Ahorro e Inversión

14-11-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Mòdul d'alfabetització digital - 2 conèixer les aplicacions més rellevants i on es poden descarregar i instal·lar de manera segura. Presencial a la seu AICEC-ADICAE.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Dia Mundial del Malbaratament Alimentari
Taller de factures
Programa d'Alfabetització Digital mes de setembre
Properes activitats d'AICEC-ADICAE el mes de setembre
Programa d'activitats del cicle d'alfabetització digital programat per al mes de juliol
Properes activitats d'AICEC-ADICAE el mes de juliol

Actualment hi ha 269 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email