ADICAE comença el curs gratuït "Agents Actius en Consum" per millorar la formació de tota persona interessada en treballar per la defensa de les persones consumidores
imagen

09/09/14. L'informe elaborat per ADICAE l'any passat sobre el nivell de cultura financera a l'Estat espanyol posava en evidència la necessitat de millorar-la i la demanda de la societat de mesures per posar-hi remei. Al voltant d'un 90% expressava la necessitat de formar-se i el 70% posava la seguretat i la prevenció d'abusos com a motiu principal. És per això que l'Associació engega aquest setembre un projecte formatiu que pretén dotar als participants d'eines tant teòriques com pràctiques per treballar per la defensa de les persones consumidores en l'àmbit financer i en els grans temes del consum. El curs ha estat elaborat per experts en la matèria i es realitzarà en línia a través de la plataforma educacionfinanciera.adicaeonline.es, on ja s'hi pot fer la inscripció.

Des dels seus inicis, l'Associació s'ha caracteritzat per una defensa crítica i reivindicativa dels drets de les persones usuàries de bancs, caixes i assegurances i darrerament ha ampliat el seu abast als grans temes de consum: telecomunicacions, energia, transport i grans cadenes de distribució. Per a dur a terme aquesta tasca des d'ADICAE es considera que la informació és una de les eines més importants a l'abast dels consumidors i consumidores i la formació és el camí per a poder millorar el desenvolupament d'aquesta tasca informativa i dinamitzadora del col·lectiu.

És per això que neix el curs gratuït “Agents Actius del Consum” que pretén enfortir els coneixements en matèria de consum de les persones amb inquietuds per treballar pel col·lectiu consumerista, tant professionals com no professionals, i generar un efecte multiplicador. El curs també ofereix l'oportunitat de posar en pràctica allò après; un cop acabat els participants tindran l'oportunitat de desenvolupar de forma voluntària diferents accions per la prevenció, sensibilització i solució dels problemes i abusos que pateixen les persones consumidores a través de la Xarxa d'Agents Actius del Consum d'ADICAE.

El curs és totalment adaptable a la disponibilitat dels participants ja que es realitzarà en línia però sempre amb el suport d'un tutor que els acompanyarà en el seu procés d'aprenentatge. També comptarà amb una jornada presencial amb la participació d'experts en matèria de consum. Constarà d'un bloc comú i altres blocs més específics (formatiu, informatiu i reivindicatiu) que els participants podran escollir d'acord amb les seves preferències i interessos.

Si estàs interessat en millorar la teva formació en consum i en col·laborar per la millora dels drets de les persones consumidores ara podràs fer-ho. Consulta els detalls del curs i no dubtis en contactar amb ADICAE si tens qualsevol dubte.

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

28-12-2023 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Alfabetización Digital Módulo 4, las redes sociales más utilizadas por los usuarios y aprender a interactuar con ellas. Ponente Marta

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Black Friday Carpa
35è Aniversari d'ADICAE
Programa del 35è Aniversari d'ADICAE
El 28 de novembre ADICAE celebra el 35è aniversari de la seva constitució.
Xerrada sobre els drets energètics
ADICAE REIVINDICA UNA REMUNERACIÓ JUSTA I UNA BATERIA DE PROPOSTES PER MILLORAR LA CULTURA DE L'ESTALVI DELS CONSUMIDORS

Actualment hi ha 283 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email