L'Associació es trasllada al Poble Sec per continuar fent créixer el moviment consumerista en un espai més ben adequat
imagen

08/07/14. La nova seu ja fa uns quants mesos que estava en marxa principalment per acollir xerrades, tallers, conferències i altres activitats associatives. A partir d'aquest mes de juliol s'amplia l'activitat i totes les funcions d'informació i orientació (assemblees, sol·licituds d'informació, atencions i altres gestions) també es faran al carrer Creu dels Molers. L'Associació compta amb tothom per seguir construïnt aquest espai, ara més ampli i adequat, per un consum crític, responsable i solidari.

El trasllat definitiu a la nova seu ja és una realitat. La inauguració que es va celebrar el mes de desembre presentava aquesta seu, més àmplia i adequada, on la tasca de l'Associació es podrà realitzar en millors condicions. La sala d'actes ja ha acollit en els darrers mesos els tallers, xerrades i grups de formació i treball, també hi ha una biblioteca oberta on poder consultar totes les publicacions d'ADICAE en termes financers i de consum a més dels despatxos per a la feina dels tècnics i un espai habilitat per a les tasques de voluntariat.

La sol·licitud d'informació, orientació, atencions i altres tràmits, que fins ara era al carrer Entença, compta ara amb un espai més ampli a la nova seu del Poble Sec. Els horaris seguiran sent els mateixos, de 10h a 13h i de 17h a 19h i els divendres a partir de les 11h.

Per veure la nova ubicació sobre el mapa clica aquí.

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

11-08-2022 BARCELONA TALLER ALFABETIZACIÓN DIGITAL
Introducció a les TIC. Google Drive, Dropbox, Apps de google

25-08-2022 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
"Escuela de verano" Des d'ADICAE faràn el tercer cicle de l'escola d'estiu sobre Els ODS, l'Agenda de 2023 i el paper de les persones consumidores. A la seu d'AICEC podrem gaudir del taller a la nostra biblioteca.

01-09-2022 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
"Escuela de verano" Des d'ADICAE faràn el cicle de l'escola d'estiu sobre L'estalvi i inversió de les persones consumidores enfront la crisi. A la seu d'AICEC podrem gaudir del taller a la nostra biblioteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Taller d'alfabetització digital
Taller alfabetització digital
Membres de la junta d'AICEC-ADICAE durant l'acte per la Llei de Residus a Catalunya
Membres de la junta d'AICEC-ADICAE durant l'acte per la Llei de Residus a Catalunya
Membres de la junta d'AICEC-ADICAE durant l'acte per la Llei de Residus a Catalunya
AICEC-ADICAE participa a la mostra d'entitats del poble-sec.

Actualment hi ha 255 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email