LES ORGANITZACIONS DE CONSUMIDORS CATALANES ENS MANIFESTEM CONTRA LA REFORMA ELÈCTRICA!
imagen

01/02/14. Davant el darrer increment del 2'3% anunciat pel govern espanyol, inassumible per a moltes famílies, les protestes també s'han convocat a més de 20 ciutats de la resta de l'Estat. A Catalunya la llum s'ha encarit un 31% en els darrers quatre anys mentre que els ingressos familiars han patit un descens del 5'15%.

Aquest matí un centenar de persones ens hem concentrat davant la Delegació del Govern a Barcelona per demanar la retirada de la reforma elèctrica. La protesta l'hem convocada les sis principals organitzacions de consumidors de Catalunya com a reacció al darrer increment del 2'3% a la factura de la llum, aprovat pel govern de l'Estat el passat 21 de gener. Aquest ha estat l'últim episodi d'una història que s'està escrivint en perjudici de les persones consumidores

La convocatòria dóna resposta a la necessitat dels consumidors d'unir-se per protestar per una factura desorbitada que ofega les famílies catalanes. Segons fonts d'AICEC-ADICAE, en els darrers quatre anys a Catalunya la factura de la llum s'ha encarit un 31% mentre que els ingressos familiars han patit un descens del 5'15%. Aquesta escalada dels preus, que situa Espanya com al tercer estat d'Europa que paga l'electricitat a un preu més car (només per darrera de Xipre i Malta), va fer que el 2013 1'5 de persones es quedéssin sense llum per no poder pagar la factura a tot l'Estat espanyol.

Mesures per un mercat més sostenible i just per les persones consumidores

Aquesta reforma no es correspòn amb les necessitats socioeconómiques actuals i per això, com a eixos principals, reclamem: la retirada del sistema de subhastes CESUR, culpable del continu encariment de la llum; una auditoria que aclareixi quina part del dèficit tarifari, que ja es troba al voltant dels 30.000 milions d'euros, és legítima; mesures que frenin l'exclusió energètica, com la rebaixa de l'IVA de la TUR (Tarifa d'Últim Recurs) del 21 al 4%; fi de l'oligopoli en què productores i distribuidores estan a les mateixes mans i potenciació de les energies renovables.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email