Els Jutjats de Barcelona han escoltat la protesta dels afectats per les clàusules sòl a les hipoteques
imagen

La convocatòria d'AICEC-ADICAE ha concentrat el 23 d'octubre una quarantena de persones que han mostrat un barret de jutge i boles de pres per demanar eficàcia i rapidesa a la justícia i representar la situació en la que es troben lligades 800.000 famílies catalanes. La protesta s'ha realitzat paral·lelament a 30 ciutats de tot l'estat Espanyol on els afectats són 4 milions.

Aquesta concentració convocada per la Coordinadora Nacional d'Afectats per les Clàusules Sòl de l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (ADICAE) s'ha realitzat dos mesos després del nomenament de la nova jutgessa a la macrodemanda col·lectiva interposada per l'Associació al jutjat mercantil número 11 de Madrid. Aquesta era una de les demandes de les concentracions del passat mes de juliol i avui els manifestants han volgut insistir en el camí de la nul·litat d'aquestes clàusules, exigir el rescabalament de les quantitats pagades de més pels afectats així com reclamar agilitat a la justícia en els procediments judicials oberts.

A més d'aquesta macrodemanda, interposada contra 101 entitats financeres i que agrupa a 12.000 usuaris, ADICAE suma 23 demandes judicials agrupades més. Els afectats estan pagant entre 1.000 i 4.000 euros de més a l'any per l'aplicació d'aquestes clàusules que seguiran existint mentre els processos judicials continuin paral·litzats.

Per continuar lluitant col·lectivament contra els abusos financers i bancaris ADICAE ha engegat una campanya d'enviaments massius de cartes i correus electrònics al CGPJ amb aquestes mateixes peticions que s'està duent a terme al llarg d'aquesta setmana i fins el proper 27 d'octubre.


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-06-2020 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Grup de Igualtat i conum

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email