Més d'un centenar de persones han rebut a Serra i Todó davant els jutjats de Barcelona
imagen

La convocatòria d'AICEC-ADICAE s'ha realitzat el 21 d'octubre sota el lema “Veredicte: culpables!” i amb un xoriç gegant per simbolitzar l'actuació dels dos imputats. Al possible delicte d'administració deslleial, cal sumar els de presumpta estafa i apropiació indeguda contemplats en la querella admesa a tràmit d'ADICAE per la fraudulenta i premeditada venda de productes tòxics i la imposició de clàusules abusives.

Aquest matí més d'un centenar de persones s'ha manifestat davant dels Jutjats de Barcelona per rebre Narcís Serra i Adolf Todó. L'expresident i l'exdirector general de Catalunya Caixa han estat citats com a imputats, juntament amb altres 52 membres del consell d'administració de l'entitat, per haver aprovat suposadament sobresous a alts càrrecs malgrat la crítica situació econòmica per la qual passava l'entitat bancària.

Serra i Todó són els responsables de la mala gestió de Catalunya Caixa amb la comercialització de productes financers tòxics, clàusules abusives a les hipoteques, especulació immobiliària i enriquiment a través de sous i pensions milionàries, aspectes recollits en la querella penal presentada per ADICAE i admesa a tràmit el passat 16 d'octubre per l'Audiència Nacional. Els responsables d'una entitat financera rescatada amb més de 12.000 milions d'euros que, a més, ha incautat els estalvis de milers de ciutadans i segueix desnonant famílies senceres no poden quedar impunes. És per això que l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) reclama que es faci justícia i que aquesta sigui ràpida i eficaç.

La protesta també ha servit per exemplificar la 'causa general' oberta per l'Associació contra la irresponsable fallida de les caixes d'estalvis, tenint en compte que la liquidació del patrimoni de les caixes, que constituïen el 50% del sector financer espanyol, i l'abandonament de l'obra social són en si mateixos motius ja de pes per emprendre tot tipus d'accions judicials, polítiques i socials al respecte. No es tracta només de responsabilitzar a alguns gestors pel seu particular enriquiment irregular, sinó també per les terribles i dramàtiques conseqüències econòmiques i socials que això ha generat tant als consumidors com a la pròpia societat.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email