Els consumidors catalans planten cara a la Troica
imagen

Coincidint amb la visita de la Troica a Espanya, l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) s'ha manifestat aquest dijous 26 de setembre de 2013 davant de la Delegació de la Comissió Europea a Barcelona amb prop d'un centenar de consumidors que segueixen unint esforços per denunciar els fraus bancaris i els abusos financers.

Hipotecats amb clàusules sòl, estalviadors amb participacions preferents als quals han arrabassat els seus diners a través de l'engany i de la imposició de quitances, afectats per Forum, Afinsa, Arte y Naturaleza i consumidors en general han tornat a dir NO a les injustes imposicions de la Troica i han demostrat una vegada més que no estan disposats a pagar els costos d'una crisi que no han provocat.

La Troica ha estat còmplice del frau de les preferents i altres productes financers tòxics. Amb el "MoU" (Memorandum d'Enteniment) ha repercutit als afectats pels productes híbrids el cost de sanejar el conjunt del sistema financer. Alex Daudén, coordinador general d'AICEC-ADICAE, apuntava que "Més de 30.000 milions d'euros, dels 100.000 milions totals que han pagat preferentistes i obligacionistes per capitalitzar la banca a través del frau i l'engany premeditat, han estat confiscats a través de les injustes quitances que va imposar la Troica i va avalar el govern espanyol".

Així també, els afectats han denunciat que la Troica viu instal·lada en els nostres governs, bancs, institucions i grans empreses estrangulant milers d'estalviadors i hipotecats. Tot això traduït en forts ajustos, retallades i reformes dictades per la banca i els mercats. Crits de denúncia com "No és una crisi, és una estafa!" o "Governs culpables, bancs responsables!" els socis i sòcies d'AICEC-ADICAE han denunciat els fraus massius de la banca i els abusos constants que pateixen els consumidors.


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email