Els consumidors catalans planten cara a la Troica
imagen

Coincidint amb la visita de la Troica a Espanya, l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) s'ha manifestat aquest dijous 26 de setembre de 2013 davant de la Delegació de la Comissió Europea a Barcelona amb prop d'un centenar de consumidors que segueixen unint esforços per denunciar els fraus bancaris i els abusos financers.

Hipotecats amb clàusules sòl, estalviadors amb participacions preferents als quals han arrabassat els seus diners a través de l'engany i de la imposició de quitances, afectats per Forum, Afinsa, Arte y Naturaleza i consumidors en general han tornat a dir NO a les injustes imposicions de la Troica i han demostrat una vegada més que no estan disposats a pagar els costos d'una crisi que no han provocat.

La Troica ha estat còmplice del frau de les preferents i altres productes financers tòxics. Amb el "MoU" (Memorandum d'Enteniment) ha repercutit als afectats pels productes híbrids el cost de sanejar el conjunt del sistema financer. Alex Daudén, coordinador general d'AICEC-ADICAE, apuntava que "Més de 30.000 milions d'euros, dels 100.000 milions totals que han pagat preferentistes i obligacionistes per capitalitzar la banca a través del frau i l'engany premeditat, han estat confiscats a través de les injustes quitances que va imposar la Troica i va avalar el govern espanyol".

Així també, els afectats han denunciat que la Troica viu instal·lada en els nostres governs, bancs, institucions i grans empreses estrangulant milers d'estalviadors i hipotecats. Tot això traduït en forts ajustos, retallades i reformes dictades per la banca i els mercats. Crits de denúncia com "No és una crisi, és una estafa!" o "Governs culpables, bancs responsables!" els socis i sòcies d'AICEC-ADICAE han denunciat els fraus massius de la banca i els abusos constants que pateixen els consumidors.


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email