ADICAE, 25 ANYS DEFENSANT ELS DRETS DELS CONSUMIDORS
imagen

ADICAE va celebrar el 24 de gener el seu 25è aniversari, en un acte celebrat a Saragossa i que va comptar amb la presència de nombroses personalitats institucionals i del món associatiu. L'acte es va retransmetre en directe a tot Espanya per ser seguit per socis i simpatitzants que no poguessin assistir en directe. Així mateix, nombrosos socis de les 33 seus d'ADICAE per tot Espanya van omplir les sales per assistir a l'acte en directe via Internet. L'acte va servir per fer balanç de com la nostra associació s'ha convertit en un referent en la lluita col·lectiva dels consumidors a Espanya i a Europa i va servir de punt de partida per a nombroses activitats commemoratives que es realitzaran al llarg del 2013.

Pel que fa a AICEC, Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya, es va establir de manera definitiva a Barcelona l'any 1998 integrada a ADICAE. En els primers anys, comptàvem amb un despatx a la cèntrica Rambla de Catalunya, per passar el 2001 a la seu actual del carrer Entença 30. Serà llavors quan l'associació es constitueixi amb entitat jurídica pròpia i en pocs anys es converteixi en una de les sis associacions de consumidors més representatives de Catalunya, amb més de 15.000 socis i delegacions a diferents ciutats del territori català com Manresa, Tarragona, Sabadell i Lleida.

AICEC-ADICAE és membre del Consell de les Persones Consumidores i Usuàries de Catalunya i membre del Consell Municipal de Consum de la ciutat de Barcelona. Formem part de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, així com d'altres Juntes Arbitrals territorials: Barcelona, Mataró, Vilafranca del Penedès, l'Hospitalet de Llobregat ...


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-06-2020 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Grup de Igualtat i conum

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email