ADICAE, 25 ANYS DEFENSANT ELS DRETS DELS CONSUMIDORS
imagen

ADICAE va celebrar el 24 de gener el seu 25è aniversari, en un acte celebrat a Saragossa i que va comptar amb la presència de nombroses personalitats institucionals i del món associatiu. L'acte es va retransmetre en directe a tot Espanya per ser seguit per socis i simpatitzants que no poguessin assistir en directe. Així mateix, nombrosos socis de les 33 seus d'ADICAE per tot Espanya van omplir les sales per assistir a l'acte en directe via Internet. L'acte va servir per fer balanç de com la nostra associació s'ha convertit en un referent en la lluita col·lectiva dels consumidors a Espanya i a Europa i va servir de punt de partida per a nombroses activitats commemoratives que es realitzaran al llarg del 2013.

Pel que fa a AICEC, Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya, es va establir de manera definitiva a Barcelona l'any 1998 integrada a ADICAE. En els primers anys, comptàvem amb un despatx a la cèntrica Rambla de Catalunya, per passar el 2001 a la seu actual del carrer Entença 30. Serà llavors quan l'associació es constitueixi amb entitat jurídica pròpia i en pocs anys es converteixi en una de les sis associacions de consumidors més representatives de Catalunya, amb més de 15.000 socis i delegacions a diferents ciutats del territori català com Manresa, Tarragona, Sabadell i Lleida.

AICEC-ADICAE és membre del Consell de les Persones Consumidores i Usuàries de Catalunya i membre del Consell Municipal de Consum de la ciutat de Barcelona. Formem part de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, així com d'altres Juntes Arbitrals territorials: Barcelona, Mataró, Vilafranca del Penedès, l'Hospitalet de Llobregat ...


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email