AICEC-ADICAE porta a Les Corts una nova sessió d'Educació Financera per a gent gran
imagen

La seu del Districte de Les Corts acollirà el 24 d'octubre una sessió d'educació financera per a gent gran i el seu entorn proper per donar a conèixer quins són els seus drets com a persones consumidores, enfocada en temes financers i productes bancaris.

 

'Educació financera per no deixar ningú enrere', aquest és el títol de la iniciativa organitzada juntament amb l'OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor), i que tractarà alguns dels temes que més afecten la gent d'edat avançada actualment:

- Relacions de consum i drets de les persones consumidores: els productes bancaris i els serveis d'atenció de les entitats financeres i bancàries.

- Productes bancaris i serveis financers: com els comptes bàsics, les targetes i les comissions, els préstecs personals, les hipoteques i els avals, el sobreendeutament, les hipoteques inverses, els vitalicis, i les assegurances de salut i vida.

- Banca en línia

- Recomanacions preventives: com les visites a domicili, els missatges al mòbil i les estafes.

- On poden adreçar-se per fer consultes i reclamar

 

La reducció d'oficines de les entitats bancàries i de l'atenció presencial s'ha reduït considerablement en els últims anys, per això des d'AICEC-ADICAE també volem portar als consumidors l'oportunitat de conèixer els seus drets, d'estar informats i ben aconsellats sobre la contractació de productes financers, i sobretot, una part de la sessió anirà destinada a la banca online i als consells de prevenció sobre ciberatacs que es poden trobar als seus dispositius i el perill que tenen.

 

La sessió del dilluns 24 d'octubre es realitzarà a les 18 h a la seu del Districte de Les Corts ( Plaça Comas, 18. 08028 – Barcelona). Per més informació, us podeu adreçar a comunicaciocat@adicae.net.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email