AICEC-ADICAE organitza una jornada d'economia circular per analitzar el consum en temps de pandèmia
imagen

 

L’esdeveniment, que tindrà lloc el dia 25 de març a les 18h en format presencial i per videoconferència, porta com a títol “Canviem el model de consum! Economia circular en pandèmia: proximitat i sostenibilitat”

 

L’acte serà inaugurat pel Doctor en Psicologia del Consum, Albert Vinyals i Ros, i comptarà amb la participació d’altres quatre ponents que lideren projectes enfocats a la sostenibilitat i l’alimentació sostenible: FoodCoopBCN, Barrinar cap a la Sostenibilitat, Plàstic Preciós La Safor i El CamBio Lógico.

 

La jornada té com a objectiu analitzar els canvis i tendències en consum de les persones consumidores emmarcades en el context de la pandèmia i mostrar les oportunitats que ofereix l'economia circular per a la sostenibilitat en el context de la COVID-19

 

 

Barcelona, 22 de març de 2020. AICEC-ADICAE, associació de persones consumidores, celebrarà el dia 25 de març de 18h a 20h la jornada “Canviem el model de consum! Economia circular en pandèmia: proximitat i sostenibilitat.”

 

Aquest esdeveniment té l’objectiu de reflexionar sobre les tendències, preferències i hàbits de consum de les persones consumidores en el context de la pandèmia i donar a conèixer projectes que treballen per la sostenibilitat i el consum de proximitat, ambdues característiques essencials de l’economia circular.

 

Concretament, la jornada tindrà un enfocament en el reciclatge de plàstic, en referència al tema seleccionat enguany per al Dia Internacional dels Drets de les Persones Consumidores “lluita contra la pol·lució del plàstic”, i l'alimentació sostenible de proximitat, temàtica emmarcada en la selecció de Barcelona com a Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible.

 

L’acte començarà amb la intervenció del Doctor en Psicologia del Consum, l’Albert Vinyals Ros, que analitzarà els canvis de preferències i hàbits de consum causats per la pandèmia. Seguidament, els projectes FoodCoopBCN, Barrinar cap a la Sostenibilitat, Plàstic Preciós La Safor i El Cambio Lógico explicaran les iniciatives de reciclatge de plàstic que porten a terme i les seves contribucions a la sostenibilitat i l’economia circular.

 

Lloc: Per videoconferència, inscripcions i programa: https://bit.ly/consumcircular

Presencial amb confirmació prèvia a aicec@adicae.net: seu d’AICEC-ADICAE (C/ Creu dels Molers, 13 - 08004)

Dia i hora: 25 de març de 2021 a les 18h

Contacte: comunicaciocat@adicae.net

Tlfn: 933.425.044

 

Sobre AICEC-ADICAE: AICEC Catalunya, va néixer a Barcelona l'any 1998 integrada a ADICAE, associació d'àmbit estatal especialitzada en serveis financers i que compta ja amb més de 20 anys d'història.

 

Durant els primers anys, comptàvem amb un despatx a la cèntrica Rambla de Catalunya, per passar el 2002 a la seu del C/Entença 30. Va ser llavors quan l'associació es va constituir com a entitat jurídica pròpia dins de Catalunya i en pocs anys s'ha convertit en una de les sis associacions de persones consumidores més representatives de Catalunya, amb prop de 10.000 socis i delegacions a diferents ciutats del territori català com Lleida, Girona i Tarragona. Des de l'estiu de 2014, la seu de Barcelona està situada al C/Creu dels Molers, 13 al barri del Poble Sec.

 

AICEC Catalunya és membre del Consell de les Persones Consumidores i Usuàries de Catalunya i membre del Consell Municipal de Consum de la ciutat de Barcelona. Formem part de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, així com d'altres Juntes Arbitrals territorials: Barcelona, Mataró, Vilafranca del Penedès, l'Hospitalet de Llobregat.

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

20-04-2021 BARCELONA Reuniones Mujer y Género
• 19:00h: Grup temàtic d’igualtat i consum En el grup temàtic d'igualtat i consum debatem sobre publicitat, taxa rosa, tractament i cultura diferenciada de gènere en el sistema bancari, financer i d'assegurances, reflexionem sobre la desigualtat econòmica i laboral en diferents àmbits i organitzem xerrades, debats i cinefòrums oberts a tothom. Uneix-te a nosaltres! Inscriu-te a la videoconferència: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0pd-CsqzsiHNSo9Jmlglq38GrtulzBqtgm

22-04-2021 BARCELONA Grupo Temático Alimentación
• 12:00h: Grup temàtic d’economia circular i alimentació Us animem a formar part d’aquest grup on debatim sobre temes d’alimentació i economia circular, organitzem xerrades i activitats, i intercanviem idees i iniciatives a favor de la sostenibilitat. Inscriu-te aquí: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYofuuurDMjHtGzQ9uOKl1sjLywZ7H4WkEc

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email