AICEC-ADICAE celebra una jornada per visibilitzar les desigualtats de gènere des de la perspectiva laboral i del consum en un context de pandèmia
imagen

 

 

L’acte, “El lideratge de la dona en temps de COVID-19”, va comptar amb la participació de vuit dones representants de diferents sectors laborals i es va fer per videoconferència i presencial

 

Barcelona, 8 de març de 2020. AICEC-ADICAE, associació de persones consumidores, va celebrar dijous dia 4 de març la jornada “El lideratge de la dona en temps de COVID-19” amb l’objectiu de visibilitzar les desigualtats de gènere des de la perspectiva laboral i del consum en la pandèmia.

 

La jornada, organitzada amb motiu de la commemoració del Dia de la Dona, va comptar amb la participació de dones representants dels sectors sanitari, cures, dret, Fintech, sindicats i comunicació audiovisual; i va reunir a 34 persones a la videoconferència.

 

De la mà de les ponents hem conegut l'experiència d'estar en primera línia de la pandèmia i sofrir les seves conseqüències més directes en la salut, les dificultades de desenvolupar una carrera professional com a dona i la seva presència en els diferents sectors (feminització, divisió sexual del treball, conciliació, cures, sobrecàrrega de feina) i les visions de cadascuna sobre el consum i l'educació financera.

 

Tant a les ponències com al debat, s'han tractat els següents temes: la invisibilització de les feines portades a terme per les dones, la vigència de la taxa rosa, la feminització del treball sanitari i de cures, la creació de xarxes i cooperatives de dones, la desigualtat salarial, la conciliació laboral en el món del dret i de l’empreneduria, la presència de la dona en el sector Fintech, la diferència d'educació financera entre dones i homes, la bretxa de gènere en les fintech i la situació de les dones en posicions de lideratge, la presa de decisions financeres a nivell d'economia domèstica i familiar, la publicitat i l'objectivació sexual de les dones en el món financer i de l’esport, entre altres.

 

 



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email