ELS AFECTATS PER FÒRUM I AFINSA, ORGANITZATS EN ADICAE, CONTINUEN RECLAMANT UNA SOLUCIÓ I RESPOSTA
imagen

- Aquest Dissabte 9 de maig a les 11:00 h, en el 14 aniversari del frau i amb el hastag #5.000DíasSinSolución i #ForumYAfinsaSoluciónYa, els afectats es mobilitzen en una trobada digital per a mostrar que segueixen la lluita per una solució

La crisi sanitària no frena la reivindicació permanent d’ADICAE i dels afectats per Fòrum i Afinsa en el 14 aniversari del frau. Enguany, donada la situació provocada per la crisi sanitària, les mobilitzacions es traslladaran a les xarxes socials i des d’ADICAE s'ha llançat la campanya #5.000DíasSinSolución per a donar veu i fer visible la situació de tots els consumidors afectats. 

Els afectats, des de l'actual confinament, han gravat diversos vídeos mostrant la falta de solució al problema 14 anys després i manifestant que continuen reivindicant resposta de les Institucions.

Després de l'evident i clamorosa fallada de les Institucions, la Justícia i l'Estat de Dret, els afectats mantenen la seva lluita, en aquesta ocasió a través d'Internet i les xarxes socials, per a recordar la falta de solucions efectives i el manteniment de la seva lluita permanent.

Afectats de tota Espanya i representants dels Comitès constituïts en ADICAE i que han promogut múltiples actuacions de reivindicació en aquests anys, connectaran a les 11 hores d'aquest Dissabte 9 de maig, en el qual es compleixen 14 anys d'un frau massiu ja sentenciat penalment però que no ha conclòs en cap solució efectiva.

En aquest esdeveniment per Internet el President de ADICAE i membres dels equips jurídics de l'Associació realitzaran un balanç de gairebé tres lustres de lluita, de la marxa i resultats dels diferents procediments judicials iniciats (penals, concursals), i s'abordaran les vies de continuïtat d'una batalla en la qual ADICAE ha estat present des del primer moment.

Per veure el vídeo dels afectats cliqueu aquí.

Per a més informació o contacte amb portaveus poden fer-ho a través del següent número: 607261951 o de l'email prensa@adicae.net



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

19-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Alimentación - Economía Circular
Desde la asociación queremos saber cuán importante consideras que es la economía circular y la alimentación. ¿Te interesa este tema? ¿Te gustaría formar grupo para debatir y compartir opiniones? En este taller hablaremos de las toneladas de alimentos que se desperdician y acaben en el gallo de la basura. ¡Anímate y participa!

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email