CELEBRACIÓ DE L'ÈXIT DE L'ACCIÓ SOCIAL REALITZADA PER ADICAE I EL VACÍO FÉRTIL
imagen

 

Setembre 2019

 

ADICAE ha estat distingida a l'Argentina per la tasca que al costat de la companyia El Vacío Fértil han realitzat.

 

Des del 2018 la companyia de teatre argentina i ADICAE han unit les seves forces per a elaborar xerrades i debats en diverses de les funcions realitzades a Barcelona, Mallorca, Menorca, València, Les Palmes de Gran Canària, Tenerife i Madrid. La idea sempre va ser la mateixa: establir un pont cultural per a ajudar-nos entre totes a crear consciència i prevenció.

 

Estem molt emocionades de l'èxit i bon acolliment que, des de l'inici de la gira fins a aquest moment, ha obtingut l'obra. Per celebrar-ho, aquest dimecres, vam realitzar una funció exclusiva de l'obra “De TIBURONES i otras RÉMORAS" en la nostra seu per a les persones associades i el públic en general. En la mateixa es va lliurar al vicepresident de l'Associació, Jordi Tarruella, el diploma atorgat pel Jurat de Teatre del Món a l'Argentina.

 

L'Associació des del principi ha volgut donar suport a aquesta comèdia àcida i crítica que retrata l'anatomia d'una estafa bancària. L’obra pren com a punt de partida el frau de les preferents i ho enllaça amb «el corralito» d’Argentina i la bombolla hipotecaria. La reflexió d’aquesta obra és comprendre com aquest tipus de maniobres financeres poden canviar de nom o de país, però en realitat afecten a tothom per igual. A més tracta temes com el mobbing laboral, l'assetjament sexual i psicològic en l'àmbit de treball i la dualitat moral que mouen les decisions amb les seves conseqüències. Una obra essencial pels temps actuals i que dona veu a totes les víctimes de fraus financers.

 

També podeu gaudir de la nova obra que han estrenat «El Mal de la Piedra». Projecte que reflexiona sobre la memòria històrica espanyola i ambientat en El Valle de los Caídos.

 

Les pròximes funcions de El Vacío Fertíl seran:

 

El Mal de la Piedra

5 de setembre a les 21h

PORTA 4 (C/ Martí, 18)

De Tiburones y otras rémoras

7 de setembre a les 20:30h

Oracles Theatre Studio (C/ de Tapioles, 12)

El Mal de la Piedra

8 de setembre a les 20:30h

Oracles Theatre Studio (C/ de Tapioles, 12)



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email