Denunciem la "fallada global" de les institucions, la Justícia i l'Estat de Dret en el frau de Fòrum-Afinsa
imagen

Maig de 2019

 

Actualment som l’única plataforma a nivell estatal que segueix en la defensa de les víctimes una dècada després del frau. Aquest any convoquem una concentració a Barcelona, Girona i Tarragona , i que es veurà recolzada per gairebé 20 mobilitzacions en altres ciutats.

Aquest 9 de maig, 13 anys després de l'esclat de l'escàndol, mig milió de famílies continuen sense rescabalament malgrat que tots els parlaments autonòmics i el propi Congrés dels Diputats van acordar per unanimitat fa 5 anys afrontar i resoldre la situació de les persones afectades davant un dels majors fraus coneguts a Espanya.

ADICAE ha convocat a totes les persones afectades per Fòrum, Afinsa i Art i Naturalesa aquest dissabte, 11 de maig, a mobilitzar-se amb motiu d'aquest lamentable tretzè aniversari sense solució. Amb aquestes mobilitzacions, que estaran liderades per una gran manifestació unitària denuncia la greu ineficàcia i abandonament dels diferents Governs, del conjunt de les Institucions, i de la Justícia, que després de promeses, acords parlamentaris unànimes i processos judicials estèrils, segueixen sense haver donat cap resposta eficaç.

A més en aquest inici de la campanya de les eleccions del pròxim 26 de maig, ADICAE reclamarà a tots els grups polítics que concorren a les eleccions autonòmiques que assumeixin el compromís de defensar i re-impulsar les mocions i acords de solució per les persones afectades aprovades per unanimitat en el conjunt dels parlaments autonòmics en aquests anys, que van donar lloc a un acord també unànime en el Congrés dels Diputats al novembre de 2014 que avui dia es manté sense complir. “Es tracta d'una solució pactada, raonable i d'indemnització per als afectats com s'ha fet amb molts altres problemes", assegura Manuel Pardos, president de l'associació.

Aquest 2019 posem l'accent en la necessitat de remoure els procediments concursals. L'Associació iniciarà accions legals enfront dels administradors concursals que dirigeixen les liquidacions de Fòrum, Afinsa i Art i Naturalesa, a la vista de l'escàndol que constitueix la seva gestió, que després de 13 anys només ha donat lloc a la recuperació d'un 20,5% de l'estafat (en Fòrum), un 15% (en Afinsa) i zero euros en Art i Naturalesa, mentre que ha suposat que els assenyalats administradors han llevat en aquest temps quantitats milionàries (20 milions en el cas de Fòrum, 22 en el d'Afinsa i 7 en Art i Naturalesa).

El prisma per a solucionar aquest conflicte és manifest: quan un problema d'aquesta magnitud es converteix en una qüestió política, requereix una solució política. Però perquè això succeeixi és imprescindible que existeixi voluntat ciutadana i que en involucrem i mobilitzem per fer-nos escoltar.

 

CONCENTRACIÓ 11 DE MAIG DE 2019

BARCELONA: Plaça Sant Jaume a les 12.00H

GIRONA: C/ La Rutlla 22 (Punt de trobada) a les 11.30H

TARRAGONA: Via del Imperi Romà, 11 (Punt de trobada) a les 11.30H

 

Vegi el llistat de concentracions i les seves adreces aquí


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email